Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Roztleskávačka (18) zavraždila svoje miminko: Tělíčko pohřbila na dvorku!

Autor: rc - 
23. července 2017
19:30

Otřesný případ vraždy novorozeněte řeší americká policie. Roztleskávačka Brooke Skylar Richardson (18) z Carlisle v Ohiu zabila své novorozené miminko a pohřbila ho na dvorku za domem!

Americká policie minulý týden zatkla mladou studentku Brooke Skylar Richardson poté, co na dvorku jejího domu našla ostatky novorozence. Studentka měla dítě přivést na svět již před dvěma měsíci. Podle DailyMail se dítě narodilo živé. Osmnáctiletá dívka ho však ihned po narození měla usmrtit a pohřbít ho na dvorku svého domu. Strážci zákona odhalili brutální vraždu díky tipu dívčina lékaře.

Dívčin obhájce Charles Rittgers Brooke popsal jako vynikající studentku, která právě ukončila střední školu a chystá se na univerzitu. „Nepije ani nekouří. Ve všech směrech je to dobrá dívka, která pomáhala dětem,“ prohlásil obhájce podle Dayton Daily News a dále dodal, že Brooke pomáhala na táborech pro děti se zdravotním postižením a také pomáhala dětem ve sdružení YMCA.

Úřady stále čekají na zprávu od koronera, která má objasnit příčinu úmrtí novorozence. Brooke hrozí až pět let za mřížemi.

Hrůza u českých hranic: Miroslav se přiznal ke čtyřem vraždám

XLADI ( 24. července 2017 10:56 )

Dívka s dokonalým přehledem neví co je to guma aby se nenechala zbouchnout. Je to bloncka a dítě nejspíš bylo zdravé, kdyby ho nabídla k adopci byli by všichni spokojení a nikdo nemusel umřít. Dokonce to ani nemuselo okolí vědět.

kukuku ( 23. července 2017 21:23 )

Pokud "pomáhala na táborech pro děti se zdravotním postižením", roztleskávala a pár babek na charitu určitě také poslala - pak by vraždu dobré studentce měli odpustit.

alfasamec ( 23. července 2017 20:22 )

Za malé dítě, malý trest.

11karel11 ( 23. července 2017 19:59 )

Za vraždu dítěte jen 5 let ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání