Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Milenecká jatka v Liběchově: Mladík přítelkyni prý podřízl hrdlo!

Pokus o vraždu v Liběchově: Mladík měl přítelkyni podříznout hrdlo, podařilo se ji zachránit (ilustrační foto).
Pokus o vraždu v Liběchově: Mladík měl přítelkyni podříznout hrdlo, podařilo se ji zachránit (ilustrační foto).  (Autor: Karel Kopáč)
Autor: dce - 
20. července 2017
09:59

Brutální útok, který se v Liběchově odehrál před několika dny, vyděsil většinu místních obyvatel. Mladé ženě zde měl její přítel podříznout po hádce hrdlo. Podařilo se ji zachránit, mezi místními se ale šušká, že nepřežila.

K brutálnímu napadení došlo na Mělnicku již 9. července. Čtyřiadvacetiletý muž měl podle prvních informací pobodat svou osmadvacetiletou přítelkyni. Popis svědků zní ovšem mnohem dramatičtěji.

„Byl s ní dokonce na tupadelské akci k vítání léta na hřišti, už tam se oba hrozně hádali,“ řekl Deníku pan Josef z Tupadel. „Měl za ní v tu sobotu jet do Liběchova, kde stanovali. Rybáři tam pak slyšeli hádku a řev a volali policisty. Ještě než přijela hlídka, tak se k nim doplazila zakrvácená ta holka. Nemohla mluvit, protože jí podřízl hrdlo."

Vážně zraněnou ženu musel vrtulník transportovat do jedné z pražských nemocnic. Od té chvíle se mezi místními šíří zvěsti, že napadení nepřežila. Podle policie je ovšem naživu. „Celý případ převzala krajská kriminálka a ti dokonce ve středu v nemocnici se zraněnou ženou hovořili,“ uvedla policejní mluvčí Markéta Johnová.

Strach a paniku v okolí to ale nezmírňuje - ještě před tímto útokem došlo přímo v Mělníku k útoku na dvě další ženy. Ty ovšem policie vyšetřuje nezávisle jako loupeže.

Muž, který napadl svou přítelkyni, byl dopaden již krátce po činu. Podle pana Josefa z místa, kde své přítelkyni ublížil, v klidu odjel, doma se osprchoval a až pak zavolal na policii, že se stalo něco strašného. „Prý nemohla mluvit, jak byla podřezaná, a musela policistům napsat na papír jméno útočníka,“ dodal pan Josef.

Podívejte se na video z nedávného podobného případu:

LeeSong ( 29. července 2017 16:07 )

Podřezaná tak že nemohla mluvit ... přesto se doplazila k rybářům a následně napsala policajtům na papírek kdo jí podřezal a to vše stihla dřív než by vykrvácela ... ((cca 1 necelá minuta)) Blesk stories

ninga ( 20. července 2017 14:46 )

Zase migrant

dandova ( 20. července 2017 12:53 )

Není nad láskyplnou diskuzi.

moiaza ( 20. července 2017 10:59 )

Co ječíte, ubožáci. Vždyť je to jen nevinná zábava Havlodětí. Chtěli jste kapitalismus? Tak ho máte. Chrchel by vám řekl, že je to daň za demokracii.

kardinal25 ( 20. července 2017 10:35 )

to je hrozny to jsou zku.rven.y jatka ty krve reznici a myslivci jsou ti nejvetsi grazlove a hajz.love zakuchal nebohou devecku , dev.ku . Urcite to byl fasista. je mi z takovyho cu.raka na bliti. Zm.rd zkur.vysyn. ko.kot odporny zlocin z vasne. toho kre.tena bych vyvesil za koule na lampu, vypichal mu voci, urezal usi, pichal vidlickou. zapalovacem bych tomu smejdovi na koule vypalil cejch. ten ko.kot musi pred smrti trpet, nezaslouzi si jen tak lezet ve vezeni a cumet na bednu a zit z nasich dani, abysme tu ku.rvu zivili a on si v klidku hulil cigarka a smal se nam do ksichtu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání