Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mrazivý snímek: Monika s dcerou se fotily u krbu, ve kterém je měl Miroslav později spálit

Autor: lm - 
19. července 2017
20:28

V případu údajného sériového vraha Miroslava L. se objevily nové šokující skutečnosti! Mezi jeho oběťmi by měly být i pohřešovaná Monika s dcerou Ninkou. Matka pár dní před zmizením na svém Facebooku sdílela mrazivé fotky z místa, kde nejspíš obě přišly o život.

Snímky pochází z počátku června 2012,  jen několik dní na to matka s dcerou beze stopy zmizely. Monika se s dcerou Ninkou v té době zdržovala ve slovenském Zliechově, odkud fotky pochází. Mladá žena je na nich zachycena se psem a její dcera u krbu, ve kterém měl Miroslav pálit těla svých obětí. Nejspíš se tak zbavil právě i Moniky a její dcery.

Monika se k Miroslavovi nastěhovala a na Facebooku jejich vztah charakterizovala slovy: "Je to složité". Tehdy devatenáctiletá žena se naposledy 16. června 2012 ozvala matce a pak se po ní slehla zem. Poslední snímek ze Zliechova na jejím profilu pochází z 6. června.

Miroslav se ke čtyřem vraždám přiznal poté, co byl před dvěma týdny zatčen kvůli týrání syna. První obětí měla být jeho družka Sandra N. z Karviné, se kterou měl Miroslav osmiletého syna. Tehdy třiadvacetiletá žena zmizela v únoru 2010 poté, co ho chtěla opustit. O rok později se ztratil Roman (38) z Trenčína, který byl manželem Miroslavovy nynější přítelkyně Lucie.

oshona ( 19. července 2017 21:50 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání