Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rapper Honza „Loky“ (†20) vylezl na sloup vysokého napětí: Zabila ho elektřina!

Autor: dce - 
19. července 2017
11:43

Tragická smrt teprve dvacetiletého mladíka zasáhla nejvíce mladou rapovou scénu v Česku. Na sloup vysokého napětí totiž vylezl mladý hudebník Jan „Loky“ L. (†20). Po zásahu výboje mu už život nezachránila ani první pomoc.

Zda za hloupým nápadem stál alkohol nebo hecování kamarádů, není jisté. Mladík na sloup vysokého napětí ovšem vylezl v Praze v 5:40 v úterý ráno po noci strávené s kamarády nad lahví alkoholu. Podle všeho si na vrcholku chtěl udělat selfie.

Mladík měl vylézt na sloup vysokého napětí bez udání důvodu. Tam měl být zasažen a následně po oživovacích pokusech byla konstatována jeho smrt. Před touto situací měla kdesi v okolí skupina mladíků popíjet alkohol. Událostí se nyní dál zabýváme,“ uvedl pro Blesk.cz policejní mluvčí Jan Daněk. Úmrtí mladého muže jeho rodině oznámil policejní psycholog.

Lokiho smrt oplakávají na sociálních sítích jeho přátelé i fanoušci. Jeho rapová skupina navíc nedávno vydala album.Odpočívej v pokoji, Honzo! Tohle se stát nemělo, nevěřim! Nezapomenu na tebe!“ napsala mladíkovi na Facebook Klára.

Nikdy na tebe nezapomenu, kámo, nikdy. Doufám, že ti tam nahoře bude líp, jednou se tam zas potkáme, to mi věř,“ smutní Viktor.

Nějak se mi ani nechce věřit, že už tu nejsi. Byl jsi jeden z nejvíce pohodových lidí, co jsem kdy v životě potkal. Jsem rád, že jsem poznal tak super člověka a budeš mi chybět, kámo. Snad se máš tam nahoře dobře,“ napsal jeden z jeho příznivců.

alef1289 ( 28. listopadu 2018 01:37 )

Ten kluk makal. Rukama.

eliska97 ( 23. července 2017 11:52 )

Blbec? To jsi jedině ty, když dokážeš napsat takovou kravinu..

eliska97 ( 23. července 2017 11:42 )

Vy jste všichni tak hrozně chytrý až to bolí. Všichni si tady hrajete na něco, co nejste. Jistě, Loky si za to může sám, ale to co tady píšete za kraviny? Trošku vychování ne? Píšete kraviny jako “debil, kok*t” a další podobný nadávky. Píšete, že si to zaslouží a bůh ví co ještě. Hej sakra lidi, proberte se! Kdyby se to stalo někomu z vašich blízkých, tak jste taky v háji a nechcete všude poslouchat/číst co to bylo za debílka atd.. Koukám, že 90% lidí tady má problém s tím, že Loky byl rapper. Vadí Vám to, protože se věnoval něčemu co ho naplňovalo? Co bavilo jeho a bavilo to i jiný lidi? Sakra pokud se Vám to nelíbí, tak to do háje neposlouchejte ne? Já rap neposlouchám a v životě bych si nedovolila odsuzovat člověka jen kvůli tomu, že dělá něco co mně se nelíbí. Všichni tady děláte jak jste dospělý a rozumný a přitom je to naopak. Nechápu, jak někdo může napsat něco, co by jeho samotného poslalo do kolen. Zkuste si trochu uvědomovat co píšete a jak by jste se pak cítili vy, kdyby jste byli v situaci blízkých. Věříte všemu co píšou v bulvárech a vy si fakt myslíte, že všechno co píšou je pravda? Ne, 60% všech těch informací je lež. Použijou fotografie bez souhlasu blízkých, přibarví si skutečnost(A že to umí velmi dobře) a BUM najednou o tom ví všichni a protože to “někde psali” všichni ví jak to “opravdu” bylo.

dabelskysofer ( 21. července 2017 16:34 )

 jen další idiot co chtěl bejt in no a jen další in co ted čuchá ke kytkám ze spoda

anellofaron1 ( 19. července 2017 14:45 )

udělat snad mohl stihnout, ale kouknout na ni už nestihnul

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání