Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Máma pohřešované Míši už se zase směje: Půl roku po zmizení dcery vyrazila s kamarádkou do hospody

Autor: ljš, uá - 
18. července 2017
13:30

Na krku masivní germánský kříž a na tváři úsměv. Matka pohřešované Míši Muzikářové (13) se od lednového zmizení dcery skrývá před světem, teď se ale na internetu objevila fotografie, která ukazuje, že se postupně snaží vrátit k normálnímu životu.

Snímek rozzářené Evy Muzikářové se objevil na Facebooku její nejlepší kamarádky Jiřiny, která si ho dokonce nastavila jako profilovou fotku. Obě ženy se na něm v slunném letním odpoledni objímají na zahrádce ústecké restaurace U Vlastence, kam si společně vyrazily.

Na rozdíl od jiných fotek z minulosti tentokrát Míšina matka svým vzezřením nijak neprovokuje. Na krku má sice několik řetízků a také germánský kříž, ten hákový ale chybí. V rámci podmínečného trestu, který dostala za propagaci nacismu, ho totiž musela spolu s nevhodným oblečením odevzdat soudu.

Muzikářová si tak nyní musí dávat pozor, jak se projevuje na veřejnosti i na sociálních sítích, které měla dříve plné právě nacistické tematiky, jinak může skončit ve vězení. Zřídila si proto nový profil, který je zcela uzavřený a určený jen nejbližším přátelům. Z něj fotku s kamarádkou „lajkovala“, nijak ji ale nekomentovala.

Ke zmizení své dcery, od kterého uplynulo už půl roku, se Eva Muzikářová veřejně nikdy nevyjádřila. Podle jejího bývalého partnera a otce holčičky Mihaila Z. však už není naděje, že se Míša najde živá. „Nikdo ji nikdy nenajde nebo ji najde mrtvou. Život jde dál a můj život může jít dál,“ řekl Blesku. Kriminalisté ale v pátrání pokračují, i oni však k případu mlčí.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

oliiiii3 ( 28. července 2017 18:18 )

Tahle čubka se ani nepřesřrtala smát, každá normální matka z toho šílí, a tahle jen hulila a chlastala vesele dál.Holka byla dva měsíce nezvěstná, a už ji vyklidila pokojík a vzala si tam dva ocasy.

fromoutofnowhere ( 18. července 2017 23:26 )

pcr by si mala nastudovat techniky ako to z nej dostat.

subrosa1976 ( 18. července 2017 21:18 )

Tak ona nosí hadry, které nosili magoři co vraždili lidi a Vy se divíte, v dějepise asi zrovna neexcelujete!!!

subrosa1976 ( 18. července 2017 21:12 )

Matka je divná, divná, divná!! Její přítel byl divný, divný, divný!! Výsledek je ten, že jen oni dva vědí kde Míša je, ale ten mrtvý to už nepoví, to může jen tahle podivná osoba!!!

Simmie1994 ( 18. července 2017 20:46 )

Všichni tu píšou že matka je citově plochá, nemá city, atd.. ale co má asi dělat? Míša je nejspíš už dávno mrtvá a truchlení jí život nevrátí. Nemůže truchlit do konce života.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání