Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Miroslav (38) se přiznal ke čtyřem vraždám: Strach z něho měli i blízcí!

Autor: lm - 
17. července 2017
21:23

Báli se ho i nejbližší! Ze Slováka Miroslava (38), který je podezřelý ze čtyř vražd, měla strach i matka jeho družky. Své dceři radila, aby od něj odešla.

Miroslav L. byl spolu s partnerkou Lucií (27) zadržen před dvěma týdny kvůli týrání jejich syna. Muž se poté policistům přiznal, že zavraždil čtyři lidi. Mezi obětmi má být i Češka Sandra (†22). Miroslav nebyl žádný svatoušek a báli se ho i jeho nejbližší.

Matka jeho partnerky přiznala deníku Nový Čas, že se své dceři snažila domluvit, aby ho opustila. „Před třemi měsíci jsem jí domlouvala, aby od něj odešla. Podle toho, jak se choval, to nebyl vhodný partner,“ vysvětlila Alena. Podle ní se Miroslav nevěnoval ani svému synu Mirovi (8), kterého mu měla nechat právě Sandra z Karviné. Žena Miroslava opustila a od roku 2010 je nezvěstná.

„Lucie si s jeho synem nevěděla rady. Když mu řekla, aby si umyl ruce, tak jí ošklivě vynadal. Zakázal jí zasahovat do jeho výchovy. Řekl, že pokud něco řekne sociálce, tak ji zabije. Když se ho zeptala, co bude s jeho synem, často odsekl, že ať chcípne. Často ho bil, v posledním podnájmu v Dubnici nad Váhom chlapec podpálil balkonové dveře a zničil podlahy,“ uvedla Alena.

Krom Češky Sandry je Miroslav podezřelý z vraždy Romana (†38) z Trenčína a Moniky Benčatové (†19) a její dcerky Ninky. Matka s dcerou zmizely v červnu 2012. Právě v té době se měly vídat s Miroslavem.

alfasamec ( 18. července 2017 00:12 )

Ďjó, čtyři vraždy stačí, drahoušku

oshona ( 17. července 2017 23:29 )

To je zase story... Jen další zkur... rodina... Ach jo, když ty ženský jsou jak slepice, to je potom problém.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání