Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Chlapeček (†8) zemřel po převozu do nemocnice: Náraz do stromu na Litoměřicku nepřežil ani řidič

Tragická nehoda na Litoměřicku: Po převozu do nemocnice zemřel i chlapeček (8). (Ilustrační foto)
Tragická nehoda na Litoměřicku: Po převozu do nemocnice zemřel i chlapeček (8). (Ilustrační foto)  (Autor: Policie, Pluska.sk/Internet)
Autor: ČTK - 
17. července 2017
12:19

Nedělní nehoda u Brozan nad Ohří na Litoměřicku má druhou oběť. V nemocnici zemřel nezletilý chlapec, řekla dnes ČTK krajská policejní mluvčí Alena Bartošová. Řidič zemřel na místě. Třetí obětí nedělních nehod v Ústeckém kraji je mladá žena, která zahynula na Lounsku.

Na silnici třetí třídy mezi obcemi Chotěšov a Brozany nad Ohří zahynul v neděli ráno na místě třicetiletý řidič. S vozem Opel Corsa vyjel mimo silnici a narazil do stromu. Těžce zraněného osmiletého chlapce převáželi záchranáři sanitkou do traumacentra v pražském Motole. Vrtulník nemohl kvůli mlze vzlétnout. „Nezletilý chlapec po převozu do nemocnice zemřel,“ uvedla Bartošová.

Další tragická nehoda se stala v neděli odpoledne za Petrohradem na Lounsku na silnici z Prahy do Karlových Varů. „Řidič osobního vozu vjel do protisměru, kde se srazil s osobním autem. Na místě zemřela spolujezdkyně, mladá žena,“ doplnila Bartošová. Řidič utrpěl lehké zranění.

Příčiny obou havárií vyšetřují policisté. Podle denních statistik policejního prezidia zemřelo v neděli na silnicích v České republice sedm lidí, tři z nich v Ústeckém kraji. V kraji se stalo 19 havárií. Jeden člověk byl těžce zraněn, dalších 14 lehce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání