Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zloději ukradli auto s malou holčičkou (3): Našla ji televizní helikoptéra

Autor: lm - 
14. července 2017
20:59

Strachy bez sebe byla rodina malé holčičky (3), která byla omylem unesena při krádeži auta na benzínové stanici. Zloději si patrně dívenky spící vzadu nevšimli. Dítě náhodou našli televizní reportéři v helikoptéře.

K dramatické situaci došlo ve středu večer na benzínové stanici v americkém městě Kansas City. Tříletou Amayu Vester vezl v autě partner její matky. Muž zajel dotankovat palivo na benzínku a dívenku nechal v autě, aby ji nemusel budit. Jenže při placení do jeho auta skončila neznámá žena a z benzínky ujela.

Policisté vysledovali její telefon do příměstského okresu Leavenworth County. Místní televizní stanice KHSB na místo vyslala helikoptéru, aby natočila, kterak policie zatkne pachatele. Reportérům se ale podařilo něco mnohem lepšího.

Novináři při přeletu nad oblastí našli opuštěný Ford Focus, ve kterém seděla tříletá holčička, a ihned zavolali policii. Televizní stanici se podařilo zachytit radostný moment, kdy holčička vběhla do náruče policisty a ten ji odvezl zpět k její rodině. Podle úřadů se jí při únosu naštěstí nic nestalo.

Kamerové záznamy odhalily, že pachatelce při krádeži auta pomáhal ještě jeden muž. Po obou policie nyní pátrá.

Video  Televizní helikoptéra objevila unesenou holčičku (3)  - Reuters
Video se připravuje ...

radelin ( 15. července 2017 04:50 )

Našla ji televizní helikoptéra. Helikoptéru vyznamenat před nastartovaným letadlem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání