Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kočár tažený koněm havaroval v lese: Dva těžce zranění!

Autor: lm - 
13. července 2017
13:57

K vážné dopravní nehodě došlo včera v lesích nedaleko hranic s Rakouskem. Havaroval tu kočár tažený koněm, v němž cestovali dva lidé. Oba pasažéři skončili s těžkými zraněními v nemocnici.

K nehodě došlo včera krátce po druhé hodině v blízkosti bývalého hraničního přechodu Guglwald/Přední Výtoň. Podle zjištění policistů kočár přijel z Rakouska do Česka na výlet. Nehoda se stala na cestě, která je opatřena dopravní značkou „Zákaz vjezdu všech vozidel“.

„Žena, která pravděpodobně kočár řídila, při sjezdu klesání, patrně vlivem nepřiměřené rychlosti, nezvládla levotočivou zatáčku, pravým kolem vjela do příkopu, následkem čehož došlo k havárii a následnému převrácení kočáru,“ popsala policejní mluvčí Lenka Pokorná. 

V kočáře cestovali muž (1937) a žena (1985), oba cizí národní příslušnosti. Při nehodě utrpěli těžká zranění, se kterými byli transportováni do nemocnice v Rakousku. Kůň vyvázl bez zranění. Policie odhadla hmotnou škodu na 30 tisíc korun.

majojo ( 13. července 2017 15:28 )

Stačí porovnat data narození. Pokud to nebyla vnučka s dědečkem, tvořili pár zlatokopka a blb. A oběma dědoušek investor povolí všechno - i řídit kočár, přestože dotyčná neví, jak se drží opratě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání