Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Andrej zmizel v 9 letech: Věznili ho jako sexuálního otroka 11 let!

Autor: lm - 
11. července 2017
12:23

Dlouhých jedenáct let prožil v zajetí jako sexuální otrok. Ruští policisté náhodou objevili dvacetiletého muže, který byl unesen, když mu bylo devět let. Únosce ho celou dobu držel zavřeného v pokoji svého moskevského bytu. Úřady se domnívaly, že chlapce někdo zavraždil.

Dvacetiletého Andreje náhodně zastavila policejní hlídka v ulicích Moskvy za účelem rutinní kontroly. Mladík policistům nezvládl odpovědět na základní otázky a tak ho odvedli na služebnu. To ale ještě netušili, čím si mladý muž v poslední dekádě prošel.

Policisté zjistili, že mladý muž byl unesen, když mu bylo pouhých devět let. Eduard Viktorovič Nikitin (40) ho uvěznil v pokoji svého moskevského bytu a udělal si z něj svého sexuálního otroka. „Chlapec se s nikým jiným nestýkal (krom svého únosce). Muž využil bezmocného stavu nezletilého a sexuálně ho zneužíval,“ popsal v prohlášení Vyšetřovací výbor Ruské federace.

Mladík je podle vyšetřovatelů „emocionálně narušený“ a neumí ani číst, ani psát. Do nedávna mu únosce vůbec neumožňoval vycházet z bytu. Úřadům se zatím nepodařilo vypátrat jeho rodinu, jeho matka ale nejspíš pochází z Ukrajiny.

Eduard Viktorovič Nikitin byl po objevení mladíka zatčen. „Během výslechu se ke všemu přiznal a poskytl důkazy o okolnostech zločinu. Bude také prověřeno, jestli nesehrál roli v dalších podobných případech v Moskvě,“ uvedli vyšetřovatelé.

Video: Pomatená žena unesla v Praze holčičku (8): Chránila ji před mimozemšťany.

Video  Pomatená žena unesla v Praze holčičku (8): Chránila ji před mimozemšťany.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

lokii ( 11. července 2017 18:12 )

Myslim, ze vy, kteri jste nezazili neco takove - at uz jako deti nebo jako dospeli, byste se k tomuhle tematu nemeli vubec vyjadrovat. Zeny/muzi, kteri prosly/I domacim nasilim a jsou ochotni se o svuj pribeh podelit, jsou hrdinove. S takovou veci se clovek tak tezko vyrovnana - mozna, ze to uvedomeni si, co vsechno si clovek nechal libit, je ta nejvetsi bolest, kterou takovi lide prozivaji. To, ze se o ten svuj zazitek podeli, nemusi byt ani tak jejich zpoved, jako starost o dalsi lidi, kteri ziji v necem, v cem by zit ani nemeli. A vyjadrovat se takhe o diteti, ktere proslo buhvi cim jeste pred tim unosem, a nebo behem tech let, to je dost ubohe. Oni tihle padousi, kteri trapi dospele I deti, jsou velmi dobrymi "psychology" a umeji zdeptat a I daleko zkusenejsiho cloveka nez je 9 lete dite. Tak si nechte ty ubohe komentare - at uz se to tyka tohohle clanku nebo clanku o tyranych dospelych a budte radi, ze jste nic takoveho nezazili.

pepen ( 11. července 2017 17:11 )

Obnovit tresty smrti....nic jiného si ten zmetek,než krutou smrt nezaslouží!!!!

sores ( 11. července 2017 15:31 )

A to se dá přežít u malého dítěte??????? Jak tohle mužský dokáží tohle dělat dětem. Jsou to zrůdy na zabití!!!

djaba ( 11. července 2017 14:07 )

 Andrejek byl asi dobře vydlabanej ,když nenašel příležitost k útěku .Nebo naopak ,u věznitele se měl tak dobře , že ani na útěk nepomýšlel .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání