Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rok od smrti Simony (†18) na Orlíku: Další rána pro její maminku

Autor: shp - 
10. července 2017
20:31

Od tragické smrti mladé Simony (†18), která zemřela při nehodě na Orlíku, uplynul v pondělí přesně rok. Ztrápená maminka Šárka se stále nemůže se smrtí milované dcerky smířit. Smutné výročí chtěla strávit u jejího hrobu. Kvůli další ráně osudu však nemohla.

„Uplynul rok, kdy nám nezodpovědný řidič vodního skútru navždy vzal Simonku. Simonko, na tvůj krásný život nejde zapomenout. Byl plný obětavosti a opory. Vzpomínáme s láskou. Milujeme tě navždy! Maminka Šárka, tatínek Zdenda, rodina, spolužáci a přátelé,“ napsala Šárka webu TN.cz.

„Denně jen brečím, trápím se. Tento život nemá cenu,“ dodala smutně. Po bolestivé ztrátě si nebohá žena musela projít další tragédií. Jela ve voze, který havaroval. Šlo o vážnou bouračku, při níž zemřel jeden člověk. Šárka je nyní už čtvrtým týdnem v nemocnici.

„Stále nemohu chodit. Mám zlomenou pánev. Protože mám zlomené i čelisti, mohu jen kašovitou stravu. Odnesla to i levá ruka. Další léto mám zničené,“ řekla nešťastná žena. K bouračce došlo na Písecku v polovině června. Řidič nezvládl řízení, což mladého spolujezdce stálo život.

„Řekla jsem mu ‚zpomal‘. Pak už nic nevím, musela to být hrozná rána, říká Šárka. Její dcera zemřela před rokem, když do pramice, na které plula se svým přítelem, vrazil Christoph S. na vodním skútru a zabil ji.

Video  Smrt Simony na Orlíku: Zakažte skútry, žádají lidé. A Labuda opustil nemocnici  - redakce Blesk
Video se připravuje ...

sores ( 11. července 2017 13:06 )

Ta ho vyčerpala už při smrti dcery, dívat se do hrobu dítěte je největší katastrofa pro milují matku!!! To její zmrzačení je proti smrti nesrovnatelné. Paní má vážně pech!

majojo ( 11. července 2017 10:07 )

Tak tahle paní si vyčerpala svůj ranec smůly na tři životy dopředu.

hasickajana ( 10. července 2017 21:13 )

 Další léto mám zničené....? Aha, tak to jo...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání