Máma Nikoly B. svou dceru bezmezně milovala. Byla pro ni vším.  Lpěla na ní a jejich srdečný vztah byl oboustranný. Ještě před děsivou autonehodou, která tragicky ukončila život její dcery, poznamenala jejich vztah jiná tragédie. Nikola B. přišla o svého milovaného pejska a její maminka si to dávala za vinu.

„Všem nám moc chybí. Je ti to líto. Je to moje vina,“ napsala Michaela na sociální síti. „Maminko, není,“ utěšovala ji Nikola B. Ona si to přesto dávala za vinu. „Měla jsem být opatrnější. Mrzí mě to. Vrátila bych čas, aby se to nestalo,“ omlouvala se znovu maminka. „Bohužel to vrátit nejde, mami. A stačí, prosím, není to tvá vina,“ trvala na svém dcera.

Vše o šílené jízdě se dočtěte zde

Je vidět, že vztah spolu měly pěkný. Bohužel ho ukončila automobilová nehoda, kterou živě vysílala na Facebooku kamarádka její dcera Nikola V. (22), která jela ve voze s ní. Nikola B. si bohužel hlavu s předpisy nalámala. „Neřeším zákazy,“ říkala sama na videu. U Obrnic na Mostecku ztratila nad vozem kontrolu a vjela do protihlukové stěny.

Obě dívky byly po havárii převezeny do nemocnice. Zatímco Nikola V. utrpěla lehčí zranění, ta Nikoly B. byla vážná. Dívka jim po hospitalizaci podlehla. To bylo na její matku už příliš. „Vrať se mi, bublinko,“ plakala. Smutku se nedokázala ubránit a ten ji pohltil.

Je na tom psychicky špatně. Máme strach, aby si nesáhla na život,“ přiznala Blesk.cz kamarádka maminky. Ženu navíc trápí nenávistné posty na Facebooku, které se o její dceři objevily. Jsou jich stovky a další se stále objevují. Lidská nenávist nezná hranic.

Video
Video se připravuje ...

Holky vysílaly divokou jízdu na Facebooku, jedna zemřela Facebook

Fotogalerie
29 fotografií