Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt na Ibize: Teenager (†19) zkolaboval a zemřel, mohla za to nemoc?

Autor: lm - 
7. července 2017
17:42

Teprve devatenáctiletý mladík zemřel za záhadných okolností v dovolenkovém rezortu San Antonio na Ibize. Vyšetřovatelé netuší, co vedlo k jeho smrti. Alkohol i drogy byly předběžně vyloučeny.

Luke Barnett z anglického Cannocku teprve před měsícem oslavil 19. narozeniny a rozhodl se, že si letní prázdniny zpestří dovolenou s kamarády na Ibize. Domů už se ale nevrátí. Ve čtvrtek kolem třetí hodiny ráno byl s kamarády venku a zkolaboval na ulici nedaleko hotelu. Pomoci mu nedokázali ani přivolaní záchranáři.

Lékaři zatím netuší, co bylo příčinou smrti. „Nebyly zjevné žádné známky intoxikace alkoholem či drogami. Jasněji bude až po provedení pitvy,“ prozradil britskému deníku The Sun zdroj blízký vyšetřování. Nejpravděpodobnější se zatím zdá, že Luke trpěl nějakou nezjištěnou zdravotní chorobou.

Teenogerovi přátelé jsou z tragédie v šoku. „Nemůže uvěřit, že jsi nás opustil. Tak sympatický mladý kluk. Bylo mi potěšením s tebou chodit do školy,“ napsal jeden z nich na Facebooku. 

VIDEO: Uspali je a a okradli. Dovolená se tak proměnila v noční můru

Omasta ( 8. července 2017 17:32 )

To byl nějaký tlusťoch. Zřejmě se pokoušel zhubnout a zatočila se mu hlava, nebo už měl cukrovku a jak užíval stimulancia proti hladu, tak mu vznikla hypoglykémie

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání