Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie pátrá po podezřelém z vraždy v Sokolově: Měl zabít ženu v chráněném bydlení

Autor: dce - 
5. července 2017
12:54

Podezřelou smrt devětatřicetileté ženy ze sokolovského chráněného bydlení pro postižené policie prověřovala od pondělí. Nyní vyhlásili pátrání po domnělém viníkovi. Muž může být ozbrojen!

Sokolov obchází strach! Policie zde pátrá po Jiřím Rigóvi podezřelém z pondělní vraždy ženy. Ta byla nalezena bez známek života v chráněném bydlení pro postižené, kde žila více než tři roky.

Zpočátku ovšem nebylo jasné, jak žena zemřela. „Kriminalisté ohledali místo činu, zajistili stopy a provedli veškerá potřebná šetření. Ke zjištění přesné příčiny smrti byla nařízena soudní pitva. Provedeným vyšetřováním a soudní pitvou bylo potvrzeno, že žena zemřela násilnou smrtí,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

„Žádáme širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po hledaném muži. Hledaný muž je 168 až 170 cm vysoké štíhlé postavy, má hnědé oči a černé vlasy. Na levé tváři a pravém rameni má tetování. Není vyloučeno, že by se mohl pokusit změnit svou podobu,“ popsala muže mluvčí.

Upozornila také, že muž může být ozbrojen a potenciálně nebezpečný. Pokud ho tedy zahlédnete, informujte policii na lince 158. V žádném případě se ho nepokoušejte sami zadržet.

chevyn ( 6. července 2017 00:40 )

Fešák!

ninga ( 5. července 2017 21:12 )

Každému českému debilovi zbraň!

kradu ( 5. července 2017 19:51 )

lol to je typická kofola iq 24

renataren ( 5. července 2017 16:51 )

Krásný to muž... Ty krásné zuby a inteligentní úsměv...

moiaza ( 5. července 2017 15:55 )

To bude určitě maskovaná partyzánka.michel. Poznal jsem ji i přes maskování. Věk asi 25 let (Havlovo dítko), vzdělání VŠ, inteligence 180. Na první pohled všem jasné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání