Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladý otec (22) umlátil 4měsíční dceru: Rušila ho »dětskými zvuky«

Autor: lm - 
4. července 2017
21:47

Dvaadvacetiletý otec umlátil svou čtyřměsíční dceru, protože dělala "dětské zvuky" a rušila ho. Cory Morris z amerického Minneapolis za odporný čin vyfasoval 25 let v kriminále.

Cory Morris (22) se staral o svou čtyřměsíční dcerku Emersyn, zatímco její matka byla v práci. "Z důvodů, které nedokážeme vysvětlit, se naštval, když jeho dcera začala dělat dětské zvuky a snažila se ho vyrušit," popsal státní žalobce Mike Freeman. Morris poté svou dceru položil na přebalovací pult a začal do ní bušit hlava nehlava, přičemž jí zasadil nejméně 22 úderů.

Přivolaní záchranáři našli Morrise celého od krve, holčička bohužel v nemocnici zraněním podlehla. Morris se k činu přiznal, ale hájil se, že vzhledem ke svým psychickým problémům nevěděl, co dělá. Soudce mu to ale neuvěřil.

"Soudce musel vzít v úvahu protichůdná svědectví dvou různých psychologů a nakonec se přiklonil k tomu, že Morris věděl, že bitím způsobí dceři smrt a rovněž, že mu bylo jasné, že dělá něco špatného," uvedla prokuratura. Morrisovi hrozilo až 40 let za mřížemi, k nelibosti státních žalobců ale nakonec odešel »jen« s pětadvacetiletým trestem.

Video: Matka nesnesla pláč svého dítěte a zadusila ho!

Video  Matka nesnesla pláč svého dítěte a zadusila ho!  - tv JOJ
Video se připravuje ...

vosavopruz ( 5. července 2017 00:40 )

Morris měl dostat trest smrti

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání