Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Na záchodě v obchoďáku ležela mrtvola 3 dny: Na dveře pověsili cedulku „Mimo provoz“

Na záchod, kterému nešly otevřít dveře, dali nápis „mimo provoz“: Po třech dnech zde našli mrtvou ženu!
Na záchod, kterému nešly otevřít dveře, dali nápis „mimo provoz“: Po třech dnech zde našli mrtvou ženu!  (Autor: Facebook, archiv Blesku)
30. června 2017
13:20

Šokující nález čekal v jednom z obchodů na jeho zaměstnance. Za dveřmi záchodu, na kterém visel nápis „mimo provoz“, našli mrtvou devětadvacetiletou ženu. Zákaznice se v pátek na záchodě zamkla, už ho ale neopustila. Dveře, které nešly otevřít, pak personál příliš neřešil.

Katherine Caraway (†29) šla nakupovat do obchodu Walmart v americkém státě Oklahoma v pátek kolem šesti hodin večer. Zašla si na záchod a v kabince se zamkla. Bohužel už ji nikdy neopustila živá.

Jeden ze zaměstnanců večer kontroloval záchody, když se mu nepodařilo kabinku otevřít, pověsil na ni jen ceduli s nápisem „mimo provoz“. Tak to bylo i celý víkend. Šokující objev učinili zaměstnanci v pondělí ráno.

Zaměstnanci kabinku odemkli a našli mrtvou Katherine. Podle policie se na její smrti nepodílela druhá osoba, příčina jejího náhlého skonu ovšem není známa. Celou věc nyní policie vyšetřuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání