Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Srazilo ji pár skleniček: Petra (38) si v Ústí ustlala přímo na silnici

Petra K. ležela opilá na silnici, zachraňovali ji policisté.
Petra K. ležela opilá na silnici, zachraňovali ji policisté.  (Autor: Policie ČR)
Autor: aba - 
28. června 2017
22:55

Policisté z Ústí nad Labem přijali ve středu v ranních hodinách oznámení o ženě ležící přímo uprostřed silnice naproti vjezdu do nemocnice. Volající si nebyl jistý, jestli není zraněná, nebo jestli ji něco nepřejelo. Když na místo dorazili strážníci, přišli na to, že žena si na zemi ustlala dobrovolně. 

Na žádost operačního střediska městské policie byla vyslána hlídka strážníků do ulice Sociální Péče, naproti vjezdu do Masarykovy nemocnice, a to z důvodu telefonického oznámení na tísňovou linku městské policie, kdy oznamovatel operátorovi sdělil,  že zde uprostřed vozovky leží neznámá žena,“ řekl tiskový mluvčí policie Ústí nad Labem.

Policisté zjistili, že se jedná o osmatřicetiletou Petru K., která naštěstí nebyla zraněná, jen opilá tak, že se nebyla schopná o sebe postarat a usnula uprostřed ulice. Neměla na těle sice žádná zranění, ale pro jistotu byla převezena do nemocnice.

„Šetřením bylo zjištěno, že jmenovaná si lehla do vozovky bezdůvodně sama. Na místo se dostavila i hlídka Policie ČR a zdravotní záchranná služba, která si dotyčnou za asistence obou hlídek odvezla do Masarykovy nemocnice k odbornému vyšetření,“ uzavřel mluvčí. 

dandova ( 29. června 2017 13:20 )

Týjo, a ten pocit, když vystřízlivěla!

karllos.dc ( 29. června 2017 07:31 )

Škoda! Už mohlo být o jednu pí*č*u míň

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání