Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matka trestala svoje děti: Nechala je v rozpáleném autě, obě zemřely

Autor: bop - 
25. června 2017
19:35

Někteří lidé by zkrátka děti mít neměli. Američanka Cynthia Marie Randolph (24) byla odsouzena za zabití svých dvou potomků (†2 roky a †16 měsíců), které se rozhodla potrestat tím, že je zavřela do rozpáleného auta. Děti tuhle matčinu „výchovnou lekci“ bohužel nepřežily...

Nejprve svobodná matka Cynthia Marie Randolph vyšetřovatelům tvrdila, že se její dcerka Juliet Ramirez (†2) a maličký syn Cavanaugh Ramirez (†16 měsíců) v rozpáleném autě zamkli. Podle texaské policie ale svou výpověď o událostech ze 26. května několikrát změnila. Mladá matka nyní čelí obvinění z viny na jejich smrti.

V pátek řekla žena vyšetřovatelům, že je v autě nechala jako trest. Našla je prý, jak si v něm hrají a odmítali z něj být vyndáni. Řekla také, že si myslela, že starší dcerka byla schopná vylézt z auta sama.

Podle vyšetřovatelů se pak vrátila domů, kouřila marihuanu a k dětem přišla opět až po třech hodinách. Batolata už však nejevila známky života. Rozbila okénko, aby podpořila své tvrzení, že se děti v autě zamkly. Teploty toho dne přesahovaly 30°C.

Video zachytilo dvojčátka batolecího věku, jak celou noc místo spánku blbnou.

Simmie1994 ( 25. června 2017 23:30 )

Hold když jsou drogy důležitější než děti. Pokud nechtěly ven, tak je měla prostě vyndat a ne je zamknout a jít hulit... vykastrujte to někdo ať se to nemnoží

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání