Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Multimilionář Masný (62) se oženil: Bral si o 35 let mladší ženu

Autor: Jiří Krušina - 
25. června 2017
05:10

Podnikatel Radim Masný (62) z Opavy do toho umí pořádně praštit. Na svoji třetí svatbu s překrásnou Petrou (27) pozval 150 hostů včetně exmanželek a svých 4 dětí.

Podnikatel se ženil ve vesničce Bělá u polských hranic. Je tam totiž čestným občanem. „Radim Masný naší obec pomohl před několika lety ochránit před těžaři písku. Za to mu bylo uděleno čestné občanství,“ řekl oddávající starosta Karel Krupa.

Tetička

Zoufalý ženich vyhlížel mezi davem hostů tetičku. „Teta (90) spadla na kole. A tak asi nepřijde,“ posteskl si byznysmen. Tetička ale nakonec dorazila, a tak všechno bylo tak, jak mělo. Jeho manželka přijela v kočáře a pod širým nebem mu v nádherných šatech řekla ano.

Socha zadnice

Potomci svému tátovi přinesli jako dárek sochu lidské zadnice s klikou. „Značí to, že mám z „prdele kliku“. Vždyť jsem málem před dvaceti lety uhořel, když explodovala karma. Tehdy jsem změnil pohled na svět a už se nikam neženu. Jen si užívám,“ podotkl Masný.

Dítě klidně

Masný sportuje a shodil téměř 50 kilogramů. S manželkou si pořídí klidně pátého potomka. „Necháváme to osudu. Rozhodně by to bylo krásné,“ dodal podnikatel.

Radim Masný vyrostl v dětském domově. Pracoval jako námořník. Setkal se s papežem Janem Pavlem II. Jeho život je plný úspěchů i pádů. Proslavila ho nejen kontroverze, ale také dobrosrdečnost a charita. Netají se podporou prezidenta Zemana, jeho obří billboard si umístil i na svůj dům v Opavě. V roce 2002 dostal od soudu 30 tisíc pokuty za výtržnictví, když zdemoloval byt své milenky.

radimotrokovsky ( 28. června 2017 21:13 )

Hodně štěstí a opravdové lásky přeju Vám dvěma ale taky sluníčko v podobě syna či dcery. Držím palce ať jste ať jste spolu dlouho predlouho co nedyl v laskyplnem objetí

ellenic ( 25. června 2017 22:04 )

6010 Přesně i to jsem zažila, opustil svoji ženu a dvě děti, vzal si mladší, s ní měl další dítě. Dnes po mnoha letech je sám , nemocný a ženu s dítětem už nevidím. A takových případů je dost .

mitoz ( 25. června 2017 20:36 )

Tu košili vytáhl krávě z prde.. Já bych si nemohl vzít skoro důchodkyni

prycsnima ( 25. června 2017 18:49 )

To mi husa po ser boty.

prycsnima ( 25. června 2017 18:46 )

Kačena,kačení. Kachna,kachní. A kdiby ne tak je to jedno.Furt se ňegdo sé re kuli pravopysu.Abi ste se nezos rali.Každí pýše jak mu pusinka narostla a vi profesóři sy polybte pý ču.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání