Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Motorkář (†57) se srazil s náklaďákem: Zemřel na místě

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malik CNCenter as / Blesk)
Autor: ČTK - 
24. června 2017
13:51

Při srážce s nákladním autem zemřel dnes dopoledne nedaleko Provodína na Českolipsku sedmapadesátiletý motocyklista. Na místě svým zraněním podlehl, záchranáři už mu nemohli pomoci, řekla krajská policejní mluvčí Ivana Baláková.

Nehoda se podle Balákové stala na silnici třetí třídy nedaleko části Srní u České Lípy. Na operační středisko byla ohlášena v 11:30.

"Motocyklista projížděl ve směru od Srní na Ramš po hlavní silnici, když do jeho jízdní dráhy vjel nákladní automobil Mercedes Benz s přívěsem, který na hlavní silnici právě vyjížděl z pozemku ležícího mimo silniční komunikaci a odtud odbočoval vlevo. Následně došlo ke střetu motorkáře s levou stranou přívěsu, při němž motocyklista utrpěl smrtelné zranění, kterému na místě podlehl," popsala nehodu policejní mluvčí.

Silnice musela být kvůli vyšetřování havárie zhruba na dvě hodiny uzavřena. Dopravu policisté odklonili přes Jestřebí. "Míru zavinění na této nehodě ze strany jednotlivých účastníků dopravní policisté zjišťují a pro její posouzení si vyžádají znalecký posudek," dodala Baláková.

bizon_pepa ( 24. června 2017 14:07 )

Sakra v 57 by už mohl mít rozum.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání