Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Expřítel pozval těhotnou Anastázii na večeři: Pak ji i jejího partnera brutálně zavraždil

Autor: dce - 
24. června 2017
18:30

Itálií otřásá šokující případ vraždy. Těhotnou Anastázii a jejího partnera pozval dívčin expřítel na večeři, kde je zabil! Po brutálním činu na sebe pak sám zavolal policii a ke všemu se doznal. Prý po rozchodu s Anastázií trpěl.

Vypadalo to zcela nevinně. Stefano Perale (50) z Itálie pozval svou expřítelkyni Anastázii Shakurovou (†30) a jejího přítele Biagia Juniora Bonuoma (†31) k sobě domů na večeři. Místo jídla je ale čekalo peklo...

Perale dvojici namíchal do pití narkotika, když oba usnuli, odtáhl Anastázii do ložnice, kde jí udusil ubrouskem, kterým jí ucpal nos a ústa. Když se vrátil pro Biagia, začínal se již probírat z účinků otupujících léků.

Když chtěl Biagia odtáhnout do ložnice, aby ho zabil stejně jako Anastázii, muž se mu vysmekl a podařilo se mu uprchnout až ke vchodovým dveřím. Zde ho ale Perale dohnal a ubodal ho k smrti.

Poté zcela v klidu vzal do ruky telefon, vytočil číslo na policii a řekl: "Přijeďte, zabil jsem dva lidi."

Perale pracoval jako profesor na vysoké škole. Na kurzu angličtiny se setkal s Anastázií a okamžitě se do sebe zamilovali. Po rozchodu předstíral s ženou přátelský a vstřícný vztah, ve skutečnosti byl ale plný nenávisti.

Na soudní líčení si Perale počká ve vazbě.

Podívejte se na video k případu české vraždy:

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání