Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Muž (†50) zastřelil manželku (†51) a pak sebe! Policie už ví, co se stalo v Teplicích nad Metují

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: lm, ČTK - 
18. června 2017
15:10

Při manželské tragédii ze začátku června v Teplicích nad Metují na Náchodsku nejprve padesátiletý muž zavraždil svou o rok starší manželku a pak spáchal sebevraždu. Třetí osoba na smrti manželů podíl neměla. Vyplývá to z dosavadního vyšetřování policie. ČTK to dnes sdělil mluvčí krajské policie Jan Čížkovský.

„Můžeme s velmi vysokou mírou pravděpodobnosti uvést, že na smrti manželského páru neměla podíl jiná třetí osoba. Podle dosud zjištěných informací vše směřuje k verzi vraždy a následné sebevraždy,“ uvedl mluvčí.

Krajští kriminalisté na případu z 3. června podle něj dál intenzivně pracují, a to ve spolupráci s kriminalistickými experty, soudními znalci a soudními lékaři. „Probíhá vyhodnocování zajištěných stop z místa tragédie a jejich následné expertizní zkoumání. Rovněž čekáme na vyhotovení znaleckých posudků,“ uvedl mluvčí.

Krátce po případu policie uvedla, že na obou tělech byla zjištěna vážná bodnořezná poranění a že příčinou tragédie mohly být rodinné problémy.

Policie je podle mluvčího nadále v kontaktu s příbuznými zemřelých. Těm policejní specialisté po zjištění tragédie poskytli psychologickou podporu.

naidka ( 18. června 2017 20:57 )

Anebo někde hoří.

bizon_pepa ( 18. června 2017 16:05 )

To vypadá jako by zbraň neměl legálně. Jinak už by to tu hlásili.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání