Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka Elišky (†15 měsíců) stane před soudem: Dceru měla zabít třesením

Autor: lm - 
16. června 2017
19:45

Náctiletá Tereza z Vacenovic na Hodonínsku se již brzy bude zpovídat ze smrti své dcery Elišky (†15 měsíců). Malá holčička zemřela za záhadných okolností loni v listopadu a mladá matka zprvu tvrdila, že na vině je očkování. Jenže pravda je mnohem hrůznější! 

„Byla na očkování vakcínou Priorix. Dopoledne byla unavená, tak usnula, spala zhruba dvě a půl hodiny. Pak se vzbudila a já jí změřila teplotu a dala oběd. Chtěla mlíčko, tak jsem jí ho dala a usnula. Otočila se na bříško a nosánkem do duchny, tak jsem ji nechala spát… Pak jsem tam došla a ona nedýchala. Šla jsem pro pomoc a ona už nedýchala. Prý jsem ji našla mrtvou,“ tvrdila po smrti dcery sedmnáctiletá Tereza na Facebooku. Jenže vše se ukázalo být jinak. 

Patnáctiměsíční Eliška podle policie zahynula násilnou smrtí a necelé dva týdny po tragédii byla její matka obviněna ze zvlášť závažného zločinu vraždy. Podle informací FTV Prima měla matka ve vzteku dcerou třást tak silně, až jí ublížila. 

Matka byla nyní i obžalována. Souzena bude v postavení mladistvé, takže jí za čin hrozí maximálně 10 let. Datum hlavního líčení zatím není známo, je ale pravděpodobné, že proběhne během několika týdnů. Vzhledem k věku pachatelky v době činu je možné, že nebude veřejné. Čin navíc podle FTV Prima může být překvalifikován na usmrcení z nedbalosti, za což by jí hrozil trest podstatně menší. 

Video: Policie obvinila ženu, která nechala své dítě zemřít ve skříni

bibulkan ( 16. června 2017 21:28 )

 Tak hlavně, že její povedené příbuzné na fb založily skupinu, vybíraly peníze na pohřeb, psaly tam, že média lžou, že malé nic neudělala a jakmile se někdo ozval, tak ho ze skupiny vyhodily.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání