Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Záhadná smrt ženy (†55): Našli ji mrtvou po měsíci pátrání 64 km od domova na mobilní toaletě

Tania Da Silva zemřela záhadně na toaletě.
Tania Da Silva zemřela záhadně na toaletě.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: shp - 
16. června 2017
21:14

Odešla ze svého domova ve West Greenu v severním Londýně. Do místa svého bydliště se už ale nevrátila. Její pes, se kterým vyrazila na procházku, se sám potuloval po okolí. Tania Da Silva (†55) byla nalezena až téměř měsíc od svého zmizení na mobilní toaletě.

Smrt ženy je více než záhadná. Zmizela na procházce 29. října loňského roku. Bylo po ní vyhlášeno pátrání, které bylo neúspěšné až do 21 listopadu. V ten den byla žena nalezena na mobilní toaletě v Kentu. Zhruba dva týdny poté, co byla toaleta převezena z místa bydliště Tanii.

Co se s ženou stalo, není jasné. Její smrt je vážně záhadou. Toaleta však nebyla oplocená a byla přístupná veřejnosti. Je možné, že si odskočila a na WC ji dostihla smrt. „Zmizela, když jsem se připravoval do práce,“ prohlásil manžel Valdevane Da Silva.

Přišla za mnou, měla s sebou psa a řekla jenom: Jdu do parku, uvidíme se později,“ dodal manžel. Bohužel to bylo poslední, co od své milované ženy slyšel. Pak zažil nejhorší chvíle života, když nevěděl, kde je.

Když se ale dozvěděl, co se s ní stalo, v žádném případě se mu neulevilo. Zjistil, že jeho láska zemřela. Dostavila se jenom bolest. Patolog Dr. David Rouse uvedl, že nic nenasvědčuje tomu, že byl do smrti Tanie někdo zapletený.

Podívejte se na dramatické video před smrtí:

Video  Poslední video před smrtí  - Profimedia.cz, Twitter, reprofoto Youtube
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání