Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt amerického odborníka v Česku: Ze smrtelné nehody byl obviněn jeho kolega

Autor: aba - 
16. června 2017
12:33

2. května došlo k děsivé nehodě osobního automobilu a náklaďáku nedaleko Mělníka. V autě cestovalo šest Američanů, tři z nich zemřeli. Mezi nimi byl i přední odborník na chov prasat Robert Morrison (†64). Policie nehodu prošetřovala a zdá se, že má jasno. Z usmrcení obvinila jednoho z Američanů, který seděl za volantem.

Vozidlo se na křižovatce srazilo s náklaďákem a Morrison spolu se dvěma ženami při havárii zemřel. Všech šest lidí jedoucích v autě mířilo do Prahy na konferenci. Policie nehodu prošetřovala a nyní má závěry. Podle nich za nehodu může řidič osobáku.

„Muž byl obviněn z usmrcení z nedbalosti a vážného ublížení na zdraví z nedbalosti,“ řekla pro server TN.cz policejní mluvčí Markéta Johnová. V autě jeli krom Morrisona ještě dva další zvěrolékaři – Tom Wetzell a Gordon Spronk, kteří sami vyvázli bez zranění. Jejich manželky při tragédii zemřely. Policie tedy  ze smrtelné nehody obvinila jednoho z nich.

agfor ( 16. června 2017 19:25 )

Jestlipak se odborník na čuníky byl podívat na prosperující farmu v Letech u Písku ?

snehulak ( 16. června 2017 17:08 )

To se mi ulevilo. Bál jsem se, že v tom má zase prsty Putin!

bizon_pepa ( 16. června 2017 16:36 )

Co to je henta ruczni prevodovka?

moiaza ( 16. června 2017 14:55 )

Uznávaný expert a ještě z USA. Že se ta zubatá nestydí. Asi ji soudruzi ze Strakovky zapomněli vysvětlit, že experty z USA "NEBRAT!" To zas bude ostuda. Ale na druhou stranu je ta zubata spravedlivá. Bere bez ohledu na státní přislušnost i tituly.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání