Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Omilostněný vrah našel na svobodě pomoc: Kajínka se ujal miliardář Charouz!

Autor: Hana Zejdová, Tomáš Koníček - 
14. června 2017
17:00

Výměna »dresů« mezi omilostněným vrahem Jiřím Kajínkem (56) a růžovou barvou posedlou blogerkou Dominikou Myslivcovou (22) má daleko zajímavější pozadí, než by se zdálo. Stojí za ní totiž miliardář Antonín Charouz (62)!

České sociální sítě v posledních dnech obletěly fotky, na nichž Myslivcová pózuje v Kajínkově slavném zeleném nátělníku, v němž 23. května slavně po 23 letech vyšel díky prezidentské milosti z basy, a na oplátku se Kajínek fotí v růžovém tričku od ní.

Co to sakra je?! Blesk už záhadě přišel na kloub! To celé zpunktoval Charouz, dříve jeden z nejbohatších mužů v Česku, dnes však sužovaný značnými finančními problémy.

„Jiří Kajínek sháněl auto. Prvně volal do servisu, pak volal dál, až dostal na mě číslo a já na něj,“ prozradil Blesku Charouz, jak se dostal do styku s nejznámějším českým trestancem.

„Volal mi s tím, že by chtěl naše auto za stovku,“ prozradil podnikatel. V jednom z jeho projektů totiž půjčuje mladým lidem malá auta za taxu 100 Kč za den. Tvrdí, že to byl jeho úplně první kontakt s Kajínkem, nelze ale vyloučit, že se mohou znát už z dob kolem revoluce, než Kajínka zavřeli za dvojnásobnou nájemnou vraždu.

Hned si ale neplácli. „Ve firmě se to zvažovalo, někteří lidé byli kvůli jeho minulosti proti,“ přiznal Charouz . A nakonec prý Kajínek zavolal, že může jezdit autem své brněnské přítelkyně, které je navíc větší. S Charouzem ovšem rychle upekli jiný »kšeft«.

Rozhovor pro videoblog Charouzovy »schovanky« Myslivcové! „To si zase nějaký čas na rozmyšlenou vzal on, že se musí zeptat přítelkyně. Byla asi lehce proti, protože, co si budeme povídat, ta růžová chlapy trochu irituje. Ale on to bral jako recesi,“ prozradil, jak došlo k tomu, že se Dominika fotila s Kajínkem ve svém karlínském bytě, který pro ni nejspíš Charouz zajišťuje.

Kajínek mluví v podivných záhadách…

Prahou se nese šuškanda i o tom, že by měl mít Kajínek od Charouze k dispozici jiný byt ve stejné rezidenci, kde natáčel s Myslivcovou. Byl tam prý viděn už několikrát. To ovšem Charouz rázně odmítl.

Když dostal stejný dotaz Kajínek, několik vteřin zaváhal a pak pronesl: „Mám se jako na zámku, přímo jako v ráji. Jsem spokojený. Žil jsem mnoho let na hradě, teď žiji na zámku.“

V další větě pak záhadně dodal: „Dostal jsem od mých partnerů pokyn na vše odpovídat: Na všem se pracuje, všechno se dozvíte, jakmile to bude hotové. Teď ještě ne.“

Bojuje s mobilem

Podle Charouze prý propuštěný vězeň pořád ještě trochu bojuje s moderní technikou. „Dostal na mě číslo, volal mi a já jen slyšel, jak někomu říká: Co s tím teď mám dělat? Tak já jsem to vypnul a volal jsem mu za chvíli zpět. On vůbec netušil, že mě vytočil,“ svěřil Blesku Charouz.

spirito2302 ( 27. října 2017 13:20 )

Moje řeč.

Lucio1 ( 22. července 2017 07:45 )

Ježíš, prchej od něj, všechno tam smrdí podvodem..

mart33 ( 14. června 2017 21:42 )

Nejsou to opice, a naopak se jimi živí.

Simmie1994 ( 14. června 2017 20:18 )

Myslivcová určitě, o tý každý ví že je zlatokopka toho chlapa neznám.

jerry ( 14. června 2017 20:07 )

Prostitutce se nově říká schovanka? To je nějaká novinka nebo mi něco uniklo?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání