Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Maminku s kočárkem napadli v MHD: Fackované ženy se nikdo nezastal

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Shutterstock.com)
Autor: aba - 
13. června 2017
11:57

Mladá maminka Petra V. jela v pátek odpoledne se svou roční dcerkou trolejbusem. Když s kočárkem nastupovala, netušila, že tohle bude nejhorší jízda jejího života.

Podle informací serveru deník.cz nejela v trolejbuse maminka sama. V dopravním prostředku mělo být několik dalších lidí, převážně seniorů. Když k ní ale přistoupil viditelně opilý muž, nikdo z přítomných jí nepomohl. Muž ženě uštědřil ránu pěstí do hlavy a začal se sápat i po kočárku, se kterým lomcoval.

„Kočárek jsem bránila, lomcoval s ním. Malá se lekla, začala strašně brečet a nemohla se ani nadechnout,“ vypráví vyděšená žena. Horor neskončil, ani když vystoupila. Opilec vystoupil s ní a sledoval ji.

Ze strachu oslovila muže na kole, který projížděl kolem, a poprosila ho o pomoc. „Kdyby tam ten klučina nebyl, tak nechci ani pomyslet, co by se mnou a mojí dcerou bylo. Ještě teď z toho mám husí kůži. Chtěla bych mu poděkovat za to, že mně a mojí roční dcerce zachránil život,“ popisuje roztřeseně Petra.

Policie o incidentu ví a prošetřuje ho. Prozatím však jen jako přestupek.

V Praze se nedávno uskutečnil pochod matek s kočárky. Na záznam z něho se podívejte ve videu:

Video  Matky vyrazily „S kočárkem Prahou“  - Daniel Vitouš
Video se připravuje ...


tgbg ( 15. července 2017 10:11 )

Zbabělí komunisti se nikoho nezastanou!!!!

janapi ( 13. června 2017 18:53 )

Další chytrolín...zjisti si laskavě Ty Balíku-kde jezdí trolejbusy! O tom rozbitém rypáku nikde ani čárka---asi nastala někde chybička - což? Přes pupek nevidíte písmenka

janapi ( 13. června 2017 18:50 )

Vážená chytrolínko...v Praze nejezdí trolejbusy...takže to směruj přímo k vám!

majojo ( 13. června 2017 18:32 )

Garulace:A co by si nekopl? Frustrovanej debil, co si vyleje vzek na bezmocné ženské. Gratulace všem přihlížejícím, co ani nezavolali mobilem MP. A do třetice gratulace bulvárům, kteří k tomuhle článku přičunili zcela neadekvátní video - hlavně že v tom figuruje kočárek, že jo Líbo?!

bernadette ( 13. června 2017 14:23 )

V Praze nejezdí trolejbus, takže se to muselo stát někde jinde, pane chytrej! Ale že vám ti Pražáci leží pěkně v žaludku Že by nějaký komplex?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání