Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dětští milenci ubodali matku a sestru a pak se pomilovali: Dostali doživotí!

Autor: lm - 
12. června 2017
21:08

Teprve čtrnáctiletá Kim naplánovala brutální vraždu své matky (†49) a sestry (†13), kterou následně vykonal její stejně starý partner Lucas. Dětští milenci se po odporném činu pomilovali, dali si zmrzlinu a podívali se na filmovou sérii Stmívání.

Teenageři matku Kim zavraždili, protože nesouhlasila s jejich vztahem. „Není pro tebe dobrý, má samé problémy. Máš na víc,“ měla Elizabeth říkat své dceři, ale ta ji obviňovala, že se mezi ně snaží vrazit klín. „Elizabeth se jen pokoušela dceru ochránit před tím hrozným člověkem,“ sdělil rodinný známý deníky Daily Mirror.

Kim a Lucas následně zosnovali ďábelský plán, k jehož realizaci se odhodlali loni v dubnu. Když matka spala, dívka pustila svého přítele do domu a společně se vydali do její ložnice. Kim jen přihlížela, zatímco Markham zuřivě ubodal její matku a pak se s kuchyňským nožem vrhl i na její třináctiletou sestru Katie. Obě ženy utrpěly více než deset zásahů nožem a byly na místě mrtvé.

Chladnokrevnost činu podtrhuje i jejich následné chování. Dětští milenci se totiž po vraždě divoce pomilovali, dali si dlouhou koupel, najedli se a do rána sledovali několikadílnou filmovou sérii teenagerského hitu o upírech Stmívání.

Nyní patnáctiletý Lucas Markham se k vraždě u soudu přiznal, jeho partnerka se vymlouvala na duševní poruchu. Porota jí to ale neuvěřila. Oba byli odsouzeni na doživotí, s možností podmínečného propuštění nejdříve po 17,5 letech.

Video: Matka-stvůra: Jedno dítě hodila z okna, druhé zřejmě utýrala

Video  Matka stvůra: Jedno dítě hodila z okna, druhé zřejmě utýrala  - TV JOJ
Video se připravuje ...

..krakonos500 ( 13. června 2017 10:25 )

Havlidní mládež vyškolená pražskou kavárnou, že?

Zobrazit celou diskusi
EUR 25,22 25,34
USD 23,14 23,32
GBP 29,41 29,61
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání
Další články
Články odjinud