Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poslední foto šťastné rodiny: Otec (†25) se utopil, když chtěl zachránit syna (6)

Autor: bop - 
24. června 2017
19:54

Měla to být romantická fotka idylky otce se synem. Jen pár okamžiků poté se však všechno drasticky změnilo: Malý Jaden (6) spadl do vody a jeho otec Malik Williams (†25) skočil bez váhání za ním. Muž přitom však neuměl plavat! Chlapce se podařilo zachránit, jeho otec ale při záchraně syna přišel o život.

Mladý otec dvou dětí Malik Williams byl nadšeným rybářem a vodu měl rád. Ironií osudu se ale nikdy nenaučil plavat. Když vzal svého staršího syna Jadena (6) na ryby, jistě ho nenapadlo, že to bude to poslední, co v životě udělá.

Nebylo to ostatně poprvé. Williams učil svého staršího syna svému oblíbenému koníčku a občas spolu rádi strávili pár chvil na břehu řeky Mississippi. Osudného dne se ale z idylky rychle stala naprostá tragédie. Kolemjdoucí teenagerka Riley Gomez (16) si všimla romantické scény otce se synem na břehu řeky, zatímco za nimi zapadalo sluníčko.

Amatérská fotografka zmáčkla spoušť. Najednou si ale všimla, že po chlapci není ani stopy. Malý Jaden spadl do vody - a jeho otec zpanikařil a bez váhání skočil za synem. Kolemjdoucí Von Thang skočil do vody také a naštěstí se mu podařilo vzít si chlapce od topícího se otce včas. Jadena potom dopravil do bezpečí, Williamse už ale zachránit nedokázal.

Malik Williams a Heather Lynn Holmez tvořili pár už od střední školy. Mají spolu šestiletého Jadena a v okamžiku Williamsovy smrti teprve dvoutýdenní miminko jménem Joziah. Lidé založili profil na stránce GoFundMe, aby finančně podpořili Heather a její malé děti.

V Prokopském údolí zemřel zhruba čtyřicetiletý muž. Záchranáři se k němu nemohli dostat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání