Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Natálka (14) z Teplic zmizela z domova: Telefon měla vypnutý

Autor: čtk - 
11. června 2017
14:20

Čtrnáctiletou dívku z Teplic, po které pátrali severočeští policisté, odpoledne našli. Dívka je v pořádku. Nalezena byla díky poznatku získaného z výzvy do médií, řekla severočeská policejní mluvčí Alena Bartošová. 

Policie pátrala po čtrnáctileté Natálii z Teplic. V sobotu odpoledne odešla z domova a od té doby se nehlásí. V minulosti pohřešována nebyla. Dívka v sobotu odpoledne odešla z domova a nedala o sobě žádnou zprávu.

Telefon měla vypnutý. „Podle informací, které máme, dívka v minulosti nebyla pohřešována,“ řekla dnes ČTK severočeská policejní mluvčí Alena Bartošová.

Děvče pohřešovala rodina od sobotního odpoledne, kdy odešla z domova. Nepodávala o sobě žádné zprávy a telefon měla vypnutý. Nakonec se vše v dobré obrátilo a podařilo se ji najít.

Policie hledá muže, který zřejmě přepadl ženu. Poznáváte ho?

sronin ( 11. června 2017 19:30 )

ta páska přes oči je fakt úlet ... no, ještě, že se nehledá nějaká zabubákovaná muslimka, to by bylo teprve peklo ji poznat .....

ellenic ( 11. června 2017 18:01 )

Natálka by zasloužila pár pohlavků za to, jaké udělala starosti svým blízkým a jak zaměstnala další, kteří ji hledali . Ve čtrnácti letech už by mohla mít rozum, aby věděla , co tím způsobí.

mechmech ( 11. června 2017 17:36 )

Však jo. Přelepte ji černou páskou hlavu, ať se holka najde. Má taková zpráva smysl?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání