Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Policie odvolala pátrání po Marii (†52): Matku malého chlapce našli mrtvou

Policie odvolala pátrání po Marii (†52): Matku malého chlapce našli mrtvou
Policie odvolala pátrání po Marii (†52): Matku malého chlapce našli mrtvou  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
9. června 2017
14:30

Od úterý pátrali moravskoslezští policisté po Marii R. (†52) z Ostravy. Matka malého chlapce odešla z domova v pondělí ráno, v pátek ji policisté našli bohužel mrtvou.

"Nic nenasvědčuje cizímu zavinění," informoval podle serveru TN.cz tiskový mluvčí Richard Palát, který poděkoval médiím za pomoc při pátrání.

Marii viděli místní naposledy v pondělí ráno v okolí bydliště v ostravské části Hrušov. „Odtud odešla a do dnešního dne o sobě nepodala žádnou zprávu a nelze ji kontaktovat,“ uvedl dříve mluvčí.

Policisté v úterý zahájili pátrací akce, Marii našli v pátek bohužel bez známek života. Podle rodinné známé šlo o vzornou matku. „V ten den prý vyprovodila syna k brance a řekla, že se půjde opalovat,“ řekla její známá TN.cz. „Chlapec chodí teprve do 6. třídy, čeká na ni doma, je nám to moc líto,“ dodala.

Policie odvolala pátrání po Marii (†52): Matku malého chlapce našli mrtvou Policie odvolala pátrání po Marii (†52): Matku malého chlapce našli mrtvou | Policie ČR

papajaa ( 9. června 2017 12:59 )

Vidím, že jste všichni opravdu skvěle informováni o tom kdo to byl, jaké byly poměry a vše okolo....

dandova ( 9. června 2017 11:28 )

Vyprovodila ho v pondělí ráno k brance, předpokládám, že do školy šel! Ale stejně je to bez bližších informací o jejím životě k ničemu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání