Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Odporná pomsta za rozvod: Manžel šéfky TV stanice uškrtil dceru (†7)

Autor: lm - 
8. června 2017
14:02

Za rozvod se manželce pomstil tím nejodpornějším způsobem. Sedmačtyřicetiletý Neil White uškrtil svou sedmiletou dceru Gabrielle, kterou měl ve střídavé péči s Michelle Hord-White, viceprezidentkou americké televizní stanice NBCUniversal. Muž si následně podřízl zápěstí, pokus o sebevraždu ale přežil. Nyní byl obviněn z vraždy.

K tragédii došlo v úterý odpoledne místního času na předměstí New Yorku. Neil White (47) poslal několik alarmujících SMS holčiččině chůvě, která ihned přispěchala do domu rodiny. Tam našla Whitea s podřezaným zápěstím a jeho dceru bez známek života. Otec chůvě tvrdil, že holčička „jen odpočívá“, žena ale ihned zavolala policii.

Záchranáři už dívence nemohli pomoci, podle policie ji otec uškrtil v její posteli. White byl po ošetření zatčen a obviněn z vraždy druhého stupně. Matka se podle svědků po příjezdu na místo činu zhroutila.

Manželský pár spolu již delší dobu nežil a o dceru Gabrielle se starali střídavě. Michelle Hord-White v dubnu oficiálně požádala o rozvod. K tragédii pak došlo den poté, co White souhlasil, že v rámci rozvodového vypořádání své manželce nechá osudný dům na předměstí New Yorku.

„Slovy nemůžeme popsat, co pro nás Gabrielle znamenala, byla naším světlem. Jsme zlomení a zdrcení, že je naše sladká holčička pryč,“ uvedla v prohlášení viceprezidentka stanice NBCUniversal a spolu s rodinou poprosila o respektování soukromí v této těžké chvíli.

Video: Drastické záběry: Matka zavraždila dceru (†12) a její tělo vyhodila z balkonu

majojo ( 9. června 2017 04:59 )

Othello zase uškrtil Desdemonu. Nemaj v tý Americe tolik číst Shakespeara.

vosavopruz ( 8. června 2017 21:27 )

Aby něco takového neudělal Sobotka

mr.remy ( 8. června 2017 17:18 )

Tohle nebude problém rasy, jako spíš víry. Předpokládám, že si tím pan manžel "zachránil čest", kterou by po rozvodu ztratil.

egyptanka ( 8. června 2017 15:35 )

A co čekala krá.a? Ona nese vinu za ubohé dítě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání