Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vrah barmanky z Rakovníka dopaden po 14 letech: Hrál si na vzorného tátu a manžela

Autor: ljš - 
6. června 2017
22:36

Čtrnáct let čekaly děti barmanky Blanky B. na spravedlnost. Jejich matku v roce 2003 ubodal dlouho neznámý pachatel, který přišel loupit do herny, kde pracovala. Nyní ho policisté dopadli na základě DNA a nestačili se divit, jak si žije!

Blanka B. byla brutálně zavražděna 14. dubna 2003 v herně v Rakovníku. Dvojice pachatelů na ni zaútočila, když zrovna počítala tržbu a skláněla se nad stolem. Jeden z mužů jí zasadil několik bodných ran a druhý shrábl peníze. Šlo přitom o pouhých 30 tisíc korun.

Lupiči z herny rychle zmizeli a policisté byli v pátrání po nich bezradní. Až loni zjistili, že stopa vede na Slovensko, proto požádali tamní kolegy o pomoc, aby sledovali dvojici mužů. „Následně došlo k obvinění jedné osoby z vraždy,“ řekl televizi Markíza šéf slovenských kriminalistů Peter Hraško.

Zatčeným je muž jménem Peter K., kterého podle policie usvědčila stopa DNA, kterou nechal v kaluži krve. Jeho zatčení naprosto šokovalo manželku, s níž má dvě děti. O jeho temné minulosti neměla ani tušení. „Vzorný manžel, který nakupoval, pral, staral se o dvě děti. Z minulosti si ale nesl stín,“ dodal kriminalista.

Peterovi K. hrozí v případě prokázání viny až doživotí. Jeho komplice se z vraždy usvědčit nepodařilo a byl propuštěn na svobodu.

Podívejte se na reportáž televize Markíza:

pelagie ( 7. června 2017 02:03 )

Ať se smaží v pekle.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání