Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexuální horor: Dívku (14) skupinově znásilňovalo 8 mužů po dobu šesti dní

Autor: bop - 
4. června 2017
21:48

Otřesný případ hýbe Spojenými státy. Teprve čtrnáctiletá dívka se stala obětí nechutného zločinu. Osm mužů ji dlouhých šest dní drželo ve sklepě a společně ji znásilňovali! Dívce navíc nutili drogy a ohrožovali ji nožem a střelnou zbraní.

Miguel Pagan (20), přezdívaný Wookie, byl zatčen poté, co on a sedm jeho kamarádů měli skupinově znásilňovat pouze čtrnáctiletou dívku, kterou šest dní drželi zamčenou v nahrávacím studiu.

 Dívka prý Pagana znala už před tím. 7. dubna ji muž vzal do svého sklepního nahrávacího studia. Její nevlastní matka krátce po jejím zmizení nahlásila na policii, že se nevrátila domů.

Dívčina biologická matka uvedla, že by mohla být právě s tímto mužem a policie se dokonce vydala do jeho domu. Hledanou školačku ale nenašli. Byla totiž ukrytá ve sklepních prostorách, kde ji muž se svými přáteli znásilňoval a napadal.

Policie hledá znásilňovače z Ostravy.

Pagan dívku ohrožoval zbraní a nožem, kterým ji také pořezal, když ji znásilňoval. Měl jí navíc na rty dát drogu MDMA a přinutit ji, aby to zapila alkoholem. Potom se muži měli dohodnout na tom, že se budou střídat a budou školačku znásilňovat v jedné otřesné dlouhé sérii.

Dívka se několikrát pokusila utéct. Okno však bylo příliš vysoko, takže se k němu nemohla dostat, a každý její pokus byl odhalen. Dívka tvrdí, že se ven konečně dostala až 13. dubna, když přišel na návštěvu do domu rodinný přítel a všechno zjistil.

Přesvědčil Pagana, aby s hrůzným počínáním přestal. Ten dívku vysadil na parkovišti u McDonaldu a tento přítel ji potom odvezl do lékárny, odkud okamžitě zavolala policii.

Ostatní muže zná pouze podle přezdívek a neumí je identifikovat. Policie je zatím nedopadla. Děsivé je, že o všem věděla také Paganova matka, která synovi ještě ke všemu poslala na Facebooku zprávu ve znění „Používej kondomy. Žádné důkazy.“ Jestli byla obviněna i Paganova matka, zatím není známé.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání