Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pohřeb záhadně zemřelé Magdy (†27): Nad rakví truchlily stovky lidí

Autor: shp - 
2. června 2017
11:17

Smutek, nářky i pláč. Tak to vypadalo v polské Bogatyni, která je rodným městem záhadně zemřelé Magdaleny Zuk (†27). Její život záhadně vyhasl na dovolené v Egyptě. Pohřbu krásné Polky se zúčastnily stovky lidí. Někteří z nich ji ani neznali. 

Smuteční atmosférou provázela pochodová kapela. Magdalena byla pohřbena v bílé rakvi, která měla symbolizovat její nevinnost. „Buď sbohem, Magdo, naše sestro,“ řekl podle polského webu SuperExpres kněz. Poté se mu zlomil hlas.

Silně věřící příbuzní se ptali boha, proč si musel vzít tak mladou ženu k sobě. Nikdo nechápe, proč musela zemřít. Její úmrtí stále obestírá spousta záhad. Dívka nepochopitelně vyskočila z okna hotelu, načež byla převezena do nemocnice.

V ní se chovala velmi agresivně a napadala personál. Podle některých teorií byla pod vlivem drog. Buďto si je vzala sama, nebo ji zdrogovali obchodníci s bílým masem. Magdalena bohužel ve zdravotním zařízení zemřela.

Pitva ukázala, že zemřela na udušení. To je velmi podivné. Její rodina si stále myslí, že je do smrti Magdaleny někdo zapletený. Snad už ale aspoň její duše našla po srdceryvném pohřbu klid. Jestli ho někdy najde i rodina, je ve hvězdách.

cyrilko ( 2. června 2017 13:41 )

Sama si vybrala cestu prostitútky. A v takom prostredí sa dejú aj takéto veci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání