Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Opilý mladík bezdůvodně napadl telefonující ženu na Zlínsku: Brutálně ji bil do obličeje a hrudníku

Opilý mladík bezdůvodně napadl telefonující ženu na Zlínsku: Brutálně ji bil do obličeje a hrudníku. (Ilustrační foto)
Opilý mladík bezdůvodně napadl telefonující ženu na Zlínsku: Brutálně ji bil do obličeje a hrudníku. (Ilustrační foto)  (Autor: Městská policie Most)
Autor: dce - 
1. června 2017
17:51

Brutální napadení teprve jedenadvacetiletým mužem řeší policisté na Zlínsku. Opilý mladík tu měl bezdůvodně zaútočit na telefonující ženu. Pomoci jí museli kolemjdoucí.

Mladík na ženu zaútočil v úterý kolem půl sedmé večer ve Zlíně-Malenovicích. „Opilý mladík místem procházel v okamžiku, kdy devětadvacetiletá žena stála na chodníku u místní základní školy a telefonovala. Ženu, kterou útočník neznal, zničehonic napadl,“ uvedla policejní mluvčí Lucie Javoříková.

Muž ženu bil pěstí do obličeje a hrudníku, odtrhnout ho od ní museli až kolemjdoucí svědci události. „Ti zavolali městské strážníky, kteří ihned přijeli na místo napadení. I s nimi se však agresor začal prát,“ dodala mluvčí.

Mladík skončil v policejní cele. Za trestný čin ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a výtržnictví mu hrozí až tři roky vězení.

Podívejte se na záběry útočnice z Prahy:

sores ( 1. června 2017 18:05 )

Tihle p.o.s.er.ové co si troufají jen na slabší pohlaví že ví že od nich jim nic nehrozí jako od mužského, bych dal zbičovat a udělat jim úplně to samé! Je to zbraň slabocha když jde na ženu nebo malé dítě!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání