Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Terezu (22) její přítel držel v zajetí: Vyhrožoval jí zabitím, teď skončil v policejní cele

Autor: sč, dce - 
1. června 2017
14:27

Po Tereze (22) a Petrovi (27) policie pátrala téměř týden. Ukázalo se, že neutekli spolu, ani se neztratili – Petr podle všeho Terezu držel v zajetí proti její vůli. Po celou dobu jí navíc vyhrožoval zabitím! Teď už sedí v policejní cele.

Podle dostupných zdrojů spolu dvojice žila v bytě. Dívka asi před týdnem ale od Petra odešla a on to zřejmě nepřekousl. Údajně se k ní choval již několik let násilnicky a pod pohrůžkou, snad i s nožem, s ní strávil poslední dny a měl vyhrožovat zabitím.

„Dívka se matce ozvala až v neděli a poté, co dvojice byla nalezena, pověděla, kde s přítelem byla a co dělo. Muž byl obviněn za dlouhotrvající jednání vůči své přítelkyni, ke kterému se přiznal, a hrozí mu až desetiletý trest,“ sdělila mluvčí policie Lenka Javoříková.

Matka obviněného zásadně odmítá, že by něco takového její syn udělal. „Vůbec nechápu, co se to děje. Doufám, že se to vyjasní. Vždyť ona si nikdy nestěžovala. Syn nic neudělal,“ uvedla. Dívka je na tom ale psychicky zle.

Podívejte se na video k soudu s únosci Míši z Jihlavy:

Video  Trojice mužů z Jihlavska obžalovaná ze znásilnění a omezování osobní svobody Michaely R. (18) si vyslechne ve středu 24.května rozsudek  - Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání