Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Řidička (†57) nepřežila čelní srážku s českým kamionem: Zemřela na místě

Autor: haj - 
29. května 2017
19:00

Čelní srážka s českým kamionem se stala osudná řidičce (†57) osobního auta Daewoo Matiz. K tragické nehodě došlo v pondělí mezi obcemi Boleráz a Bíňovce ve slovenském okrese Trnava.

Za volantem kamionu seděl šofér z Česka. Ten tvrdí, že žena v modrém autě zničehonic přejela do protisměru a nestihla se již zařadit zpět. Sám muž si nedokáže vysvětlit, proč tak učinila. Není vyloučené, že se jí náhle udělalo zle.

„Už se jí nedalo vyhnout,“ řekl televizi Markíza. „Silnice byla prázdná, volná a napasovala to do mě,“ dodal šofér, očividně stále v šoku. Obě vozidla jela podle webu Tvnoviny.sk v osudný moment 80kilometrovou rychlostí, výsledná rychlost nárazu tak činila 160 kilometrů za hodinu.

„Řidič kamionu z České republiky zraněn nebyl a dechová zkouška na alkohol byla u něho negativní,” řekla trnavská policejní mluvčí Martina Kredatusová. Bohužel druhé řidičce už nedokázali pomoci ani přivolaní záchranáři. „Utrpěla rozsáhlá devastační zranění celého těla, kterým na místě podlehla,“ uvedl mluvčí záchranářů Boris Chmel.

Kolize měla za následek i rozlití nafty do půdy. Na místě proto zasahovali i hasiči. Silnice byla přibližně dvě hodiny neprůjezdná z obou stran a policie odkláněla dopravu přes okolní obce.

VIDEO: Dvě smrtelné nehody se nedávno odehrály také na Plzeňsku, při jedné zemřela spolujezdkyně na motocyklu, při druhé řidič auta.

 

 

 

bizon_pepa ( 29. května 2017 20:05 )

Proč to sebevrazi nejsou schopni vyřešit jinak. Aby poprudili co nejmíň lidí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání