Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muže (23) zdrogovaly tři ženy v taxíku! Střídavě ho znásilňovaly

Ruce
Ruce  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: haj - 
29. května 2017
20:14

Jedna jízda taxíkem stačila k tomu, aby muž (23) prožil traumatické chvíle, na které už možná nikdy nezapomene. Tři ženy ho totiž zdrogovaly a odvezly na neznámé místo, kde ho věznily a opakovaně ho znásilňovaly!

K otřesnému zločinu došlo ve východní Pretorii, metropoli Jihoafrické republiky. Nic netušící třiadvacetiletý muž v pátek mávl na projíždějící vůz místní taxislužby. Když auto zastavilo, zjistil, že uvnitř sedí již tři ženy, které mu následně poručily, aby si sedl dopředu.

Když se pak taxi znovu rozjelo, změnilo náhle směr a mladík začal tušit, že se něco děje. Než ale stačil zareagovat, vpíchla mu trojice žen injekci s neznámou látkou. Zřejmě se jednalo o drogu, která oběť omámila. Podle policejní výpovědi se muž probudil až v neznámém pokoji na jednolůžku.

„Podezřelé ženy poté údajně nutily muže pít energy drink předtím, než ho začaly střídavě znásilňovat několikrát za den,“ uvedla pro web TimesLive policistka Colette Weilbach s tím, že policie bere případ vážně bez ohledu na pohlaví zúčastněných.

Otřeseného mladíka posléze násilnice odvezly na opuštěné pole, kde ho nechaly polonahého a bez pomoci. Naštěstí se mu podařilo stopnout si projíždějící auto. „Ujišťujeme všechny oběti tohoto typu trestného činu, že provedeme důkladné vyšetřování, abychom dostali pachatele před soud,“ dodala ke kauze Weilbach.

Odhaduje se, že v Jihoafrické republice dochází ročně k více než 500 tisícům případů znásilnění a sexuálního násilí proti mužům i ženám, z čehož přibližně dvacet procent se týká mužů. Mužské oběti se ovšem málokdy obrací na policii, jelikož se obávají, že je nikdo nebude brát vážně.

VIDEO: Rozzuřený dav zlynčoval pedofila, který zavraždil holčičku (†4)

Video  Rozzuřený dav zlynčoval pedofila, který zavraždil holčičku (†4)  - YouTube
Video se připravuje ...

 

 

 

rego- ( 30. května 2017 10:10 )

Jo Češi..to vždy byl a je odjakživa lidský hnůj..Je to zparchantělá kombinace lůzy s lůzou někdy z roku dva a bohužel z toho omylem vznilkl nedopatřením tento lidsky odpad co si říká ČECH..netvrdím,že všichni jsou špatny,ale většina čechačků je mozkově postižená,zakomplexovaná řekl bych až chorobně zlá a zavistivá škodolibá lůza ,živící se jen zlodějnou,podvodama,intrikama,lží,pomluvama,falší a svou primitivní debilitou.Škoda že to Hitler nedotahl do konce...Ještě že tam v tom bordelu nežiju!!!!

wooligan ( 30. května 2017 08:38 )

ohavný trestný čin.

nic-nez-pravda ( 30. května 2017 07:59 )

Sen každého chlapa.. Jednu khundu na hubě a lizat , ve dvou se hrabat, čtvrtou narážet,na pátou se koukat a těšit se na ni... Ale ne starší 20 let!

nika70 ( 30. května 2017 00:18 )

Sen každého muže. A on si to ani neužil ;)

renataren ( 29. května 2017 23:18 )

Chudák... Jiní za to musí platit a on to měl grátis!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání