Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kajínek prozradil tajemství svého tílka: Od koho ho dostal?

Autor: Tomáš Koníček, Zdeněk Matyáš, Hynek Zdeněk - 
27. května 2017
17:02

Je to hit! Zelené tílko, ve kterém omilostněný vrah Jiří Kajínek vypochodoval v úterý z vězení, vyvolalo údiv a stalo se terčem mnoha vtipů. Z těch si ale propuštěný vězeň nic nedělá. Blesku také prozradil, jak k němu přišel.

O tom, jaké pozdvižení jeho tričko vyvolalo, neměl Kajínek tušení. Když mu ale Blesk ukázal stránku s vtipy a kolážemi, které o něm lidé vymysleli, pobavilo ho to. "Lidé jsou tvořiví. Tak ať jsou. Já se musím smát, když někdo o někom udělá karikaturu nebo vtip a ta osoba je pohoršená, chce žalovat autora… Vždyť je to trapný. Přece lidi by měli mít nějaký nadhled. A když chtějí být slavní, tak mě pak fascinuje, jak je obtěžuje, když pak po nich novináři něco chtějí," řekl.

VIDEO: Krimi Zprávy Speciál – Půlhodina s Kajínkem

Fotogalerie Kajínek si užívá svobodu s půvabnou blondýnkou 81 fotografií

Kajínek také vysvětlil, jak to bylo s výběrem jeho »propouštěcího outfitu«. "Aby tomu lidé rozuměli. Ve vězení člověk dostane nějaké hadry místo těch svých. Ale máte právo mít sportovní oblečení. Takže každý vězeň může mít sportovní teplákovou soupravu, může mít tílko, může mít trička, šortky. Ale to jsem tam všechno nechal," vysvětlil Blesku.

VIDEO: Co řekl Kajínek o ovlivňování svědků?

Ve skutečnosti si prý chtěl vzít něco jiného. "K tomu tílku jsem měl ještě Adidas šortky. Mimochodem, když jsem odcházel, dokonce jsem měl černé tílko Adidas, ale to mělo černé široké pruhy na ramenou a necítil jsem se v něm dobře, tak jsem na poslední chvíli vytáhl tohle tílko, které mám asi čtyři roky, ale vůbec jsem ho nenosil. Mám ho od přátel," prozradil.

Se smíchem také řekl, že firma Adidas, které udělal velkou reklamu, ho nekontaktovala. "Nevolali, možná nevědí, kde mě můžou sehnat," řekl.

VIDEO: Jiří Kajínek při setkání s novináři v Brně

Video  Fotky, autogramy, rozhovory, diskuze. Jiří Kajínek se po setkání s novináři v Brně snaží ukončit půlhodinový kolotoč otázek a odpovědí  - Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

VIDEO: Udělením milosti Jiřímu Kajínkovi se zabývali všichni tři prezidenti v historii samostatné České republiky.

Video  Udělením milosti Jiřímu Kajínkovi se zabývali všichni tři prezidenti v historii samostatné České republiky. Doživotně odsouzený vězeň se dočkal až u toho třetího.  - Hynek Zdeněk
Video se připravuje ...

Kupte si knihu o Jiřím Kajínkovi Kupte si knihu o Jiřím Kajínkovi | Blesk

VŠE O JIŘÍM KAJÍNKOVI ČTĚTE ZDE>>

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání