Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Střelba na sídlišti v Chomutově! Jeden ze sousedů je mrtvý, druhý v rukou policie

Autor: ČTK - 
27. května 2017
10:11

V Chomutově se dnes v noci střílelo, na následky střelného poranění tam zemřel sedmatřicetiletý muž. Podezřelého, který střílel, policisté na místě zadrželi.

"Právní kvalifikace bude stanovena až na základě vyhodnocení důkazů a svědectví z místa činu. Bližší okolnosti celého případu jsou předmětem dalšího prověřování," uvedl  mluvčí policie Daniel Vítek.

 

Incident se podle něj stal kolem 03:00 v ulici Jirkovská v Chomutově. "Vzhledem k počátečnímu stadiu vyšetřování zatím nebudeme k případu sdělovat bližší informace," dodal mluvčí policie.

hahapch ( 29. května 2017 02:23 )

Správně jen tak dále lidi se musí bránit jak své životy, zdraví i ničení majetku, vzít to do svých ruk když zákony jsou k ničemu, kdo by lidem uhradil škodu na autě, nebo zničené zdraví možná i smrt? bezcitně najížděl do lidí, poničil několik aut, narušil noční klid a trest? jen k smíchu a náhrada škody v nedohlednu, dobře to chlap vyřešil jen at mu nedají vysoký trest nezaslouží si to bránil všechny okolo i jejich majetek, spravedlnost není, vždy uvězní nevinného a ci -go -ši se vysmívají a vyhrožují dál, pomozte obviněnému stůjte při něm vy z celé ulice i ti co mají rozum at dostane co nejnižší trest, sepište petici, škodu všech aut a dejte na soud, jen doufejme at soudce má rozum a uzná bránění lidí a majetku, že to není vražda ale obrana

hejpockej ( 28. května 2017 20:19 )

jakmile se bily clovek brani barevnymu, tak je ihned oznacen za rasistu.

hejpockej ( 28. května 2017 20:17 )

nova doba propaguje nenavist k bilym jakou soucast "anti-rasismu". Jenom barevny maji pravo oznacit,ktery chovani, vyroky a hodnoty bilych jsou rasisticke. A jenom bily jsou pry podvedome rasiste.

hejpockej ( 28. května 2017 19:57 )

presne tak, u nas neni rovnopravnost. Diskriminace obcanu neromskeho puvodu neni trestna, to nikdo neresi.

hejpockej ( 28. května 2017 19:52 )

takze cikansky Hepnar najizdel do lidi, a lid se nema pravo branit? Jako kdyby nekdo tenkrat zneskodnil Hepnarovou kdyz zacala najizdet, tak by ho jeste odsoudili a byl by ten spatnej, ze zachranil zivoty nekolika lidem? Co je tohle za bordel? My se mame nechat od kdejakyho zmetka pokorne pozabijet,protoze jen policie ma pravo zasahnout? Zadame upraveni zakona, protoze doba se meni, utoky na skupiny lidi a masove vrazdy jsou na dennim poradku, a policie nemuze vcas zasahnout, nekdy je treba jednat ze strany obcana aby se zabranilo masakru. A zadame zruseni diskriminace ze strany zakona. To ze je nekdo Rom, neznamena ze ma pravo terrorizovat, zabijet a utiskovat lidi jineho puvodu. Chceme rovnopravnost a ve vsem!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání