Už žádné vězeňské blafy: V restauraci si dal Kajínek steak
Kam se hne, nastane poprask. Tak třeba když si Jiří Kajínek z aktuálního domova na okraji Brna odskočil do nedaleké restaurace, málem se nenajedl. Tak velký byl zájem o společné foto ze strany personálu i hostů.
Selfie bylo odměnou i vrchnímu číšníkovi Luďkovi, který Kajínka obsluhoval. „Hned se to rozkřiklo. Fotografii jsme umístili na náš Facebook, bez jakéhokoliv zabarvení. Prostě pana Kajínka obsloužíme tak jako každého příchozího. I když určitě je to zajímavost, to musím přiznat,“ podotkl majitel restaurace Ondřej Kristek.
Nejznámější český vězeň podle všeho navštívil jeho provoz jako vůbec první restauraci v Česku po úterním propuštění z vězení. „Co víme, dal si v Praze pizzu a jedl v soukromí, takže jsme asi opravdu první. A to je v Brně tisícovka restaurací,“ usmíval se Kristek.
Objednávka: Pořádný steak z hovězí svíčkové!
A co si dal Jiří Kajínek k snědku? Rozhodně chtěl maso. Doporučili mu to nejlepší z menu – steak z hovězí svíčkové. Chutnalo mu? „Kuchaři skvěle odvedli svou práci, takže určitě. Někteří z toho měli legraci, že po 23 letech vězeňské stravy by mu chutnalo cokoliv,“ tvrdil majitel restaurace. Mimochodem, porce měla zhruba 300 gramů!
Jiří Kajínek potvrdil to, co řekl bezprostředně po propuštění na svobodu. Alkoholu se v Brně netknul, pořádný flák masa zapíjel kolou.
Stane se v Akátu Jiří Kajínek stálým hostem? To záleží jen na něm. Ale kdyby chtěl, připraví mu tady i jeho oblíbenou husu. „Bude konfitovaná ve vlastním sádle s červeným nebo bílým zelím. Ale upřímně, nabídli bychom ji kterémukoliv hostovi,“ ubezpečuje už teď Ondřej Kristek.
Tady nejde o zlodějině vykrádání bytů za to si odseděl až až moc! lidé jsou při něm že byl nespravedlivě odsouzený za vraždy které on neudělal!!!! konečně jej pustili! at se má už jen krásně a užívá si života venku na svobodě