Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Už žádné vězeňské blafy: V restauraci si dal Kajínek steak

Autor: Zdeněk Matyáš - 
26. května 2017
19:16

Kam se hne, nastane poprask. Tak třeba když si Jiří Kajínek z aktuálního domova na okraji Brna odskočil do nedaleké restaurace, málem se nenajedl. Tak velký byl zájem o společné foto ze strany personálu i hostů.

Selfie bylo odměnou i vrchnímu číšníkovi Luďkovi, který Kajínka obsluhoval. „Hned se to rozkřiklo. Fotografii jsme umístili na náš Facebook, bez jakéhokoliv zabarvení. Prostě pana Kajínka obsloužíme tak jako každého příchozího. I když určitě je to zajímavost, to musím přiznat,“ podotkl majitel restaurace Ondřej Kristek.

Nejznámější český vězeň podle všeho navštívil jeho provoz jako vůbec první restauraci v Česku po úterním propuštění z vězení. „Co víme, dal si v Praze pizzu a jedl v soukromí, takže jsme asi opravdu první. A to je v Brně tisícovka restaurací,“ usmíval se Kristek.

Objednávka: Pořádný steak z hovězí svíčkové!

A co si dal Jiří Kajínek k snědku?  Rozhodně chtěl maso. Doporučili mu to nejlepší z menu – steak z hovězí svíčkové. Chutnalo mu? „Kuchaři skvěle odvedli svou práci, takže určitě. Někteří z toho měli legraci, že po 23 letech vězeňské stravy by mu chutnalo cokoliv,“ tvrdil majitel restaurace. Mimochodem, porce měla zhruba 300 gramů!

Video  Jiřího Kajínka (56) těší, že lidé, se kterými se potkal, nevěří, že někoho zavraždil.  - Hynek Zdeněk
Video se připravuje ...

Jiří Kajínek potvrdil to, co řekl bezprostředně po propuštění na svobodu. Alkoholu se v Brně netknul, pořádný flák masa zapíjel kolou.

Stane se v Akátu Jiří Kajínek stálým hostem? To záleží jen na něm. Ale kdyby chtěl, připraví mu tady i jeho oblíbenou husu. „Bude konfitovaná ve vlastním sádle s červeným nebo bílým zelím. Ale upřímně, nabídli bychom ji kterémukoliv hostovi,“ ubezpečuje už teď Ondřej Kristek. 

hahapch ( 27. května 2017 03:03 )

Tady nejde o zlodějině vykrádání bytů za to si odseděl až až moc! lidé jsou při něm že byl nespravedlivě odsouzený za vraždy které on neudělal!!!! konečně jej pustili! at se má už jen krásně a užívá si života venku na svobodě

petr1982 ( 27. května 2017 00:22 )

Lidi jsou bezcharakterni tupci a udelaji vse, aby meli zajimavou fotku na FB. Obdivuji zlocince, ktery vykradl vic nez 20 bytu. Kdyby ten byt vykradl jim,take by ho tak obdivovali?

prochaskanamoste ( 27. května 2017 00:15 )

Anka,anka, tys mu u těch mordů svítila lucernou,že máš takovou jistotu?Kdyby to tak bylo,nebyly by pochybnosti a JK by byl do konce svých dnů v chládku za mřížemi.Pro mne je hrozná představa,že mafiáni běhají po svobodě a ještě si užívají nakradených miliard a obyčejný zlodějíček odseděl 23let.Když jsou pochybnosti,je lépe ve prospěch nevinného. Zeman je citlivý a rozumný člověk - máme skvělého prezidenta. Ještě měl holí přetáhnout, ne-li spráskat tu ozubenou pleš!

nika70 ( 26. května 2017 23:32 )

Ta psycholožka na Kubíčkové bydlí. Tak novináři hlídkují před barákem.

anka ( 26. května 2017 23:29 )

Jiri Kajinek -je český recidivista, ktery byl odsouzen za dvojnásobnou nájemnou vraždu a jeden pokus vraždy - a tohle je vas idol

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání