Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V centru Kolína srazila řidička chlapce (12) na přechodu: Ve vážném stavu skončil v nemocnici

V centru Kolína srazila řidička chlapce (12) na přechodu: Ve vážném stavu skončil v nemocnici (ilustrační foto).
V centru Kolína srazila řidička chlapce (12) na přechodu: Ve vážném stavu skončil v nemocnici (ilustrační foto).  (Autor: archiv)
Autor: dce - 
26. května 2017
09:27

Špatně dopadla dopravní nehoda v centru Kolína ve čtvrtek. Na přechodu zde řidička srazila teprve 12letého chlapce. Ten byl vrtulníkem transportován do nemocnice.

K nehodě došlo v ulici U Křižovatky ve čtvrtek po třetí hodině odpoledne. „K nehodě došlo v levém jízdním pruhu. Alkohol byl u řidičky vyloučen dechovou zkouškou. Chlapec utrpěl poranění hlavy a byl transportován k ošetření leteckou záchrannou službou,“ uvedl pro server Svoboda.info policejní mluvčí Pavel Truxa.

Podle všeho auto v pravém jízdním pruhu chlapci na přechodu dalo přednost, řidička v levém už ne. Jaká byla přesná příčina nehody, je předmětem policejního vyšetřování.

Podle serveru iDnes.cz musel být chlapec po připojení na plicní ventilaci transportován do nemocnice v Praze vrtulníkem. Utrpěl vážné poranění obličeje a ztrácel vědomí.

zaka ( 26. května 2017 11:38 )

Oni totiž v Kolíně nejsou policajti oni musí sedět na úřadě a vyplňovat kolonky a statistiky.Nikdy jsem neviděl třeba skryté sledování při mobilech nebo dávání přednosti na přechodech.Možná se budete divit ale většina nedání přednosti jak jsem si všiml mají na starosti ženy a protože bydlím blízko škol tak nedávají přednost dětem,možná neumějí zastavit.

moiaza ( 26. května 2017 10:10 )

To je naprosto normální. Stojím v pravém pruhu a pouštím chodce na přechodu. V levém kolem naprosto s klidem profrčí auto. Většinou řidič(ka) s telefonem na uchu. Naprosto neregistruje v hlavě přechod pro chodce. U přechodu stojí policajt a jen bezmocně kroutí hlavou. Tuto situaci jsem zažil už mnohokrát. A dělá s tím někdo něco? Kdo si myslí že ne, má pravdu. Policie je proti těmto telefonistům naprosto bezradná.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání