Sobota 30. března 2024
Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido
Oblačno 18°C

Anna zkolabovala v továrně a zemřela: Může za to šílené tempo práce, myslí si kolegové

Autor: lm - 
25. května 2017
20:50

V německé továrně v Trenčíně našli mrtvou ženu. Paní Anně patrně selhalo srdíčko. Zaměstnanci této fabriky si stěžují na šílené pracovní tempo a není to prý poprvé, kdy tu někdo zkolaboval.

K obrovské tragédii došlo ve středu v trenčínské továrně německé společnosti, která vyrábí kabely. Paní Anně se během dopoledne udělalo nevolno a odešla na toaletu, kolegové ji tam ale později našli bez známek života.

Přivolaná záchranka už ženě nemohla pomoci, Anně selhalo srdce. Podle známých trpěla na vysoký tlak. „Přivolaná hlídka policie, jakož i ohledávající lékař konstatovali, že úmrtí nastalo bez cizího zavinění. Zároveň tímto vyjadřujeme rodině podporu a soustrast,“ uvedla společnost, pro kterou žena dělala.

Televize Markíza, která o případu informovala, vyzpovídala i kolegy paní Anny. Ti se sice odmítli vyjádřit na kameru, mimo záznam si ale stěžovali, že ve fabrice panuje šílené pracovní tempo a není to poprvé, kdy sem jela záchranka. Vedení je na ně prý přísné, stanovuje vysoké pracovní normy a k zaměstnancům se nechová vždy zcela dobře. Společnost tato tvrzení nijak nekomentovala. Případem se nyní zabývá i slovenský inspektorát práce.

prduch ( 25. října 2017 10:33 )

Pracoval jsem v takové továrně v ČR v továrně Němců měl li někdo připomínky tak mu bylo zděleno že zatím plotem (v ČR) je Německo a jinak že tam pracujeme všichni dobrovolně a takové ty kecy nejhorší bylo české vedení Němci stále zvyšovali normu po našem vedení a ty odpověděli že to naši lidé zvládnou taky se ozvaly s kanceláří inkoustové že naši lidé nejsou zvyklé na takové peníze co nám vyplácely.Já se osvobodil důchodem od tohoto Orla.Jinak mají málo lidí a přes agenturu je to na H...o

kukuku ( 26. května 2017 08:02 )

Zvládneš pochopit, že Trenčín je na Slovensku, takže se píše o Slovácích ?

mikes15 ( 26. května 2017 07:09 )

No ten dráb tu je, nicméně dosadil ho kápo di tutti.

lunatic ( 26. května 2017 03:43 )

Pořídím si 5 dětí,budu žít ze sociálních dávek a kapitalisti mi můžou maximálně vy...

bibs_7 ( 25. května 2017 23:26 )

Leoni? Ziju v Nemecku a muzu jenom ríct, ze Leoni má i tady jako zamestnavatel velice spatnou povest. Nevím jak s ostatními svými zamestnanci, ale s tema z delnických pozic prý jedná jak s dobytkem. Nikdo tam dobrovolne nechce, jenom kdyz opravdu nemá na vybranou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání