Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kajínek cestovatel: Sbohem Praho, jedu do Brna!

Autor: kon, ljš, lm - 
24. května 2017
21:18

Užívá si svobody a cestuje! Jiří Kajínek zamířil z Rýnovic nejprve do sto kilometrů vzdálené Prahy a dnes se objevil o dalších dvě stě kilometrů dál, v Brně. Právě tam žije jeho velká láska Magda.

Kam vkročí, tam se chtějí lidé s nejpopulárnějším, teď už bývalým, vězněm vyfotit. Vše pak sdílejí na sociálních sítí. Podle fotek se Kajínek večer objevil na nákupech v Bohunicích v Campus Square. Je dost pravděpodobné, že po špacíru po Praze plánuje i procházku s brněnskou doktorkou a svojí láskou Magdou. Takže Brňané, zítra buďte ve střehu a připravte si foťáky. Třeba se půjde podívat i na Špilas…

Kajínek opustil brány rýnovické věznice v úterý ve 13 hodin a 40 minut. Téhož dne hned zamířil do Prahy, kde se setkal se svou přítelkyní a společně se vydali na procházku po Karlově mostě. Nezůstalo ale jen u procházky. Kajínek si se svou partnerkou, která na něj dlouhá léta čekala, dopřál jeden z nejkrásnějších pohledů na Prahu – z řeky Vltavy. Na malé lodičce obsluhované třemi námořníky se k sobě tiskli a neunikli pozornosti řady Pražanů, kteří si Kajínka v nepřehlédnutelném zeleném nátělníku fotili. V tom samém nátělníku se pak objevil i v Brně.

Video  Jiří Kajínek na svobodě: První slova o vězení, svobodě, penězích a korunním svědkovi  - Petr Soukup, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

Rafan4321 ( 25. května 2017 18:23 )

Jo a BOBISZ : TRIKO MEL UZ ASI JINY. Apon na fatkach z campusu mel sedy triko.

Rafan4321 ( 25. května 2017 18:21 )

Tak Jiri Kajinek uz byl vcera vecer v Brne Bohunicich v Campus Square se svoji pritelkyni nakupovat obleceni. A dnes byl obedvat v jedne z bystrckych restauraci Akat. Bystrcka restaurace se pochlubila na svych strankach fotografii J.K. " U nas v restauraci byl na obede a mel rozhovor s novinari. " Na zaklade rady negativnich ohlasu se restaurace odpoledne rozhodla fotografii Kajinka ze sveho profilu na socialni siti stahnout.

setr ( 25. května 2017 11:10 )

Je videt,ze nekteri nevedi nebo nechteji vedet,co policajti pro zachranu svych ***i dokazou.Tim nerlikam,ze je Kajinek svatej,ale vrazde veri mensina normalnich lidi.

bobisz ( 25. května 2017 09:13 )

A opravdu bude v Brně v tom triku, který není minimálně dva dny praný? Tak to ho určitě poznáme i podle smradu.

rada42 ( 25. května 2017 05:50 )

Z Kájínka se stává pouťová atrakce...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání