Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

»Love story« Kajínka a jeho Magdy: Byla to láska přes mříže!

Autor: ryc - 
25. května 2017
05:00

Láska Jiřího a Magdy začala už v 90. letech, kdy se poznali. Ani po Kajínkově odsouzení Magda G. nevěřila, že je její milý vrah. Jezdila za ním do vězení a jejich vztah se podle Kajínkova advokáta Tomáše Zejdy během let ještě prohloubil. A to i přesto, že se oba partneři zatím moc neužili.

Do roku 2013 se s Jiřím Kajínkem směli vídat jednou za čtrnáct dní, později už jen jednou za měsíc. Ale zato si prý mohli volat.

„Jirka tam byl v čekárně na život. Chodila jsem ji s ním sdílet. Mohl mi jednou denně telefonovat, tedy jen v pracovní dny, deset minut. Ale bylo to komplikované, nespouštěla jsem mobil z očí, abych nezmeškala jeho hovor. Všechno bylo nahráváno, což není příjemný pocit. Ale lepší než nic,“ vyprávěla pro časopis Týden.

Ve věznici existuje i možnost »sexuální« návštěvy v místnosti beze svědků, ale Jiří Kajínek toto privilegium nikdy neměl. Kontroly před vstupem do kriminálu nebyly pro Magdu příjemné, jednou prý po ní ve Valdicích dokonce chtěli, aby si zvedla sukni.

Kajínkovi psycholožka pomáhala i s knihou Můj život bez mříží. O svém milém Magda tvrdí, že jeho jediná chyba je důvěřivost. „Tolik lidí ho podvedlo, zklamalo, přílišná důvěřivost mu k jeho škodě zůstává. Soustavně na ni doplácí,“ popsala.

Prý tuší, kdo skutečně spáchal vraždy, za které byl Kajínek odsouzen. Konkrétnější ale být nechtěla. „Čin je od konce května 2012 promlčen, takže by byla pomluva říct, kdo to byl. Ale doufám, že to jméno také jednou přijde na přetřes,“ přeje si psycholožka.

Video  Fanoušci oblehli Kajínka: Objetí, selfíčka a pak ho odvezla reportérka.  - Petr Soukup, David Vaníček
Video se připravuje ...

Video  Kajínek vyšel ven jen v tílku: Věci jsem rozdal vězňům, koupím si mobil.  - Petr Soukup, David Vaníček, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

Video  Kajínek je venku: Nepiju, nekouřím, nefetuju. Ale mám chuť na pečenou husu.  - Petr Soukup, David Vaníček
Video se připravuje ...

Video  První slova Kajínka na svobodě: Radši umřu na svobodě, než ve vězení.  - Petr Soukup, David Vaníček, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

Video  Kajínek na svobodě: Podívejte se na první vteřiny, kdy vyšel ven.  - Petr Soukup
Video se připravuje ...

PavelDux ( 28. května 2017 01:08 )

Honzo, chce se mi z vás zvracet. Měl byste se odplazit do bažin a tam tiše zemřít. Jiří Kajínek je frajer, že to vůbec v té base vydržel a do jeho sexuality je vám úplné hovno co psát!

qwertina ( 27. května 2017 13:12 )

Hidden-object ( 26. května 2017 08:36 )

Když pominu dementní ,uchylné a zlostné přispěvky zde od lůzy a primitivů,které nemají vahu ani pírka,tak je zcela jasné,že p.Kajinek sice darebak a zloděj byl (kdo ne v ČR že..),ale každy dojde dřive nebo později rozumu(možná),ale jedno je jisté že skutečně jen ten kdo nechce,nebo na to nemá IQ nevidí,že KAJINEK NIKDY NEVRAŽDIL ,mají v tom prsty cikansopolicajtské mafie a p.Kajinek byl pouze obět!!!!Máme skvělého prezidenta ,ktery to viděl a když nekonají zkorumpované uřady,jednal p.Zeman sám.Bůh mu dej sílu a zdraví .Stejně jako p.Babišovi a zbav nas Bože kretenů jako jsou Sobotka,Kalousek a jim podobny.Bohužel Česky narod je v mnoha směrech jen o zlodějích,korupčníkách,intrikanech,samolibích individuí a blbců,co si myslí že sežrali moudrost světa viz.zubate vejce Sralbotka a spousty priblblů zde a diky tomu jde ke dnu,stejně jako ubožaci Top 09,ČSSD,atd..Tedy pane Kajinku,přeju aby jste v tom bordelu dokázal svou nevinu a šmejdi pujdou pěkně sedět!!!Možná..A když ne sedět,tak alespom bezesné noci pro zmrrdy!!! A Blesku,jsi megažumpa a stoka hnisu...!!!

honza54.. ( 25. května 2017 19:02 )

vysloužilá šla.p.ka Magda psala na facebooku, že ji to Kajínek chce dělat pořád jen do pr.d.e.le, že je tak zvyklý z basy a jiné to už nebude

nika70 ( 25. května 2017 15:47 )

Může mi někdo vysvětlit, jak tu funguje psaní příspěvků? Když chci reagovat třeba počtvrté na nějaký příspěvek, tak už se mi to nevloží. Ani po delší době. Je nějak limitovaný počet odpovědí?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání