Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Prokletá trať v Mlékojedech si vyžádala další život: Pod koly vlaku zemřel Jirka (†23)

Autor: dce - 
24. května 2017
11:31

Šest týdnů a pět mrtvých. Takto děsivá čísla provázejí trasť v úseku pár stovek metrů u středočeských Mlékojed. Ve středu nad ránem zde totiž vlak srazil třiadvacetiletého mladíka.

Začátkem dubna zde proti vlaku vykročily dvě teprve 15leté dívenky. O pár týdnů později zde zemřel neznámý muž, po týdnu osmnáctiletá Terezka. Ve středu brzy ráno u Mlékojed vlak srazil dalšího mladého člověka - podle našich informací jím byl třiadvacetiletý Jirka.

Obětí se tentokrát podle serveru TN.cz stal třiadvacetiletý mladík. "Muže srazil vlak. Na místo okamžitě vyjeli kromě policistů z obvodního oddělení i kriminalisté, kteří místo zajistili. U strojvedoucího provedli dechovou zkoušku, která měla negativní výsledek," uvedla mluvčí mělnických policistů Markéta Johnová.

Mladík na místě podlehl zraněním neslučitelným se životem. Policie celou věc vyšetřuje. Podle svědků se mělo jednat o sebevraždu.

"Dnes v brzkých ranních hodinách nás tragicky opustil náš spoluhráč a kamarád Jiří. Za klub děkujeme za vše co jsi pro nás odvedl a přejeme všem pozůstalým upřímnou soustrast a mnoho sil," sdílel na Facebooku fotbalový klub, za který Jirka hrál.

Sociální sítě už se plní prvními vyjádření soustrasti a smutnými příspěvky. "Nevím, co stálo za touhle nešťastnou událostí, a nemůžu tomu uvěřit, že mi odešel další blízký a mladý člověk...," napsala Jirkova kamarádka.

Patnáctiletá Růženka se stejně starou Veronikou si zde vzaly život 8. dubna - podle svědků proti vlaku vykročily ruku v ruce. Minulý týden zde zahynula osmnáctiletá Terezka, která podle matky trpěla neléčitelnou vadou zraku, kvůli které by v blízké budoucnosti zcela oslepla.

Video  „Dneska to všechno skončí,“ vzkázala děvčata a vyšla vstříc vlaku  - Karel Kopáč, Aktu.cz, Matěj Šrám, Dagmar Čechová
Video se připravuje ...

medvednamedu ( 26. května 2017 17:39 )

 Každý jsi vybere smrt jakou chce, ale málo kdo jsi umí představit jak na tom je mašinfíra. Toho jediného lituju 😢

lunatic ( 24. května 2017 23:22 )

Upustil jsem od svého původního záměru jímž byla koupě vstupenky na koncert až v Británii ...

Lucio1 ( 24. května 2017 17:51 )

Aby tam měli strojvedoucí nějaké příplatky..

nika70 ( 24. května 2017 16:02 )

Nebylo by lepší už o těch sebevraždách nepsat? Vždyť to jen dodává odvahu dalším, co o tom do teď jen přemýšleli

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání