Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Další vražda v Kladně? Dcera pobodala kvůli rodinným sporům matku

Autor: dce, mal, ČTK - 
24. května 2017
09:55

K pokusu o vraždu došlo v Kladně v noci na středu. Dcera (31) zde měla pobodat svou vlastní matku (50). Na Kladensku jde přitom již o druhý podobný čin během dvou dnů - v pondělí dopoledne zde svou matku zabil jedenapadesátiletý muž. 

K pokusu o vraždu došlo v ulici Komenského v Kladně kolem úterní půlnoci. "Vyšetřujeme případ pokusu o vraždu, ke kterému došlo po předchozí hádce. Padesátiletá žena skončila s bodnořeznými poraněními v čáslavské nemocnici," řekl Blesk.cz policejní mluvčí Pavel Truxa. Zranění ženy byla natolik vážná, že musela být převezena na ARO do Prahy.

"Na místě byla jako podezřelá zadržena dcera poškozené," doplnil mluvčí. Podle našich informací byly za hádkou mezi dvěma ženami rodinné spory.

Kriminalisté navíc ve středu obvinili jednapadesátiletého muže z Nové Vsi na Kladensku z vraždy jeho matky, hrozí mu až 18 let vězení. "Soud dnes rozhoduje o jeho vzetí do vazby," řekl Truxa.

Zavražděná čtyřiaosmdesátiletá žena byla nalezena v pondělí dopoledne, podezřelého odvezli policisté z místa činu. "Pitva prokázala, že došlo k usmrcení za použití násilí způsobeného cizí osobou," uvedl mluvčí. Další okolnosti případu policie vyšetřuje.

Podle sousedů v domě, kde žili společně syn a matka, se konflikty odehrávaly opakovaně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání