Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

První žena, kterou Kajínek objal: Bába se zbláznila, řekli mi doma

Autor: Tomáš Koníček, ČTK, rc - 
23. května 2017
18:34

Už jako mladík si získal srdce mnohých žen a stejně tak to zůstalo i po dlouhých letech v kriminále. Když Jiří Kajínek udělal prvních pár kroků na svobodě, hned se mu kolem krku vrhla žena, která ho zahrnula polibky. Bylo to první obejmutí a první polibky na svobodě.

Jiří Kajínek se konečně dočkal! V úterý opustil bránu věznice. Před věznicí na něj čekala nejen tlupa novinářů, nýbrž i příznivců. „Už jsi venku, už jsi na svobodě!“ volali na něj.

Mezi nimi byla i Alena Dvořáková (60) z Jablonce nad Nisou. Ta před věznicí Rýnovice v Jablonci nad Nisou chodila každý den od minulého čtvrtka.  „Lítala jsem sem každý den, abych ho mohla vidět zblízka,“ řekla Alena Dvořáčková. Podle té je Kajínek jednoznačně nevinný.

„Když se o tom začalo více mluvit, uvěřila jsem, že to neudělal. I podle toho, jak se choval, tak si myslím, že je nevinný,“ tvrdí Dvořáčková. Ta prý nenašla pochopení ve své rodině. „Teď mi zrovna volali, co tu dělám. Prej: Bába se zbláznila, šla stát před věznici,“ smála se Kajínkova fanynka.

Kajínek řekl, že snil o tom, že na svobodu bude propuštěn z věznice v Mírově, nikdo tam nebude a půjde pěšky osm kilometrů do Mohelnice. Nepozorován chtěl opustit i rýnovickou věznici, aby mohl jít pěšky aspoň do Jablonce. Podle něj mu nerušený odchod nabídl i ředitel věznice, což ale nakonec právě kvůli zájmu médií a lidí odmítl. "Vzhledem k tomu, že ti lidé tam na mě čekají od čtvrtka, tak by to bylo sprosté se jim vyhnout," řekl novinářům Kajínek.

Ven vyšel jen v tom, co měl na sobě. Televizi, rádio, play station, oblečení či knihy nechal jiným odsouzeným ve věznici. "Jsem rád, že jsem z vězení pryč," řekl. Co bude dělat, neřekl. Chce se nejdříve "nadechnout". Chystá se ale vydat druhý díl své knihy.

Vše o Jiřím Kajínkovi naleznete: ZDE!

Kajínek na svobodě: Podívejte se na první vteřiny, kdy vyšel ven:

Video  Kajínek na svobodě: Podívejte se na první vteřiny, kdy vyšel ven  - Petr Soukup
Video se připravuje ...

Kajínek o ovlivňování svědků:

Kajínek celé vyjádření:

Video  Kajínek celé vyjádření  - Petr Soukup, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

rego- ( 24. května 2017 10:38 )

Holče, Mega buzno, Ty ztučnělej slizkej buzzerantskej prasaku z Blesku žumpy,pak se vy novinářská verbeži divite že vás chce pan Zeman likvidovat? Proč jsi nepsal takové hověziny když ožrala a uchrchlanej potkan Havel dal milost vrahům a zlodějům? Proč jsi nepsal když KIKINA Klaus propustil mega zloděje? To jsi se bál, co? A nyní každý blb včetně tebe kuřbuřte, který se chce zviditelnit napadá pana Zemana? Být opravdová DEMOKRACIE tak by bylo možné ti rozkopat držku a věř že se to stane! No snad se to někomu podaří a když ne postarám se o to sam! !

franta54 ( 24. května 2017 10:13 )

Mít takovou bábu tak jí kopnu do zadku že poletí jak postřelená *** že žita Není normální aby se takto veřejně angažovala prostě primitiv

zdenekk- ( 24. května 2017 08:01 )

Holče Ty ztučnělé prase Pak se vy novinářská verbeži divite že vás chce pan Zeman likvidovat Proč jsi nepsal takové hověziny když ožrala a uchrchlanej potkan havel dal milost vrahům a zlodějům? Proč jsi nepsal když KIKINA propustil mega zloděje? To jsi se bál A nyní každý blb který se chce zviditelnit napadá pana Zemana Být opravdová DEMOKRACIE tak by bylo možné ti rozkopat držku No snad se to někomu podaří

mathony ( 24. května 2017 06:53 )

 je vidět jak se o doživotně trestaného staral náš stát za peníze poplatníků je šunkáč a zeman mu bude asi platit s tou svou rentu na dožití v životě nedělal jen si válel šunky a dnes je celebrita fuj

avina ( 24. května 2017 01:42 )

Soud dal vrahovi 18 let /místo doživotí/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání