Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pátrání na Litoměřicku: Afričanka si šla zavolat, od té doby ji nikdo neviděl

Afričanka zmizela na Litoměřicku, pátrání po ní bylo zatím bezúspěšné.
Afričanka zmizela na Litoměřicku, pátrání po ní bylo zatím bezúspěšné.  (Autor: Policie ČR)
Autor: uá - 
23. května 2017
12:04

Beze stopy zmizela na Litoměřicku Tangni Sigbeto Carine (25) pocházející z afrického Beninu. Policisté po ní pátrají marně, nevylučují, že jí někdo ublížil.

Mladá žena pobývala v Česku legálně. Přijela za prací, pozvali ji sem její známí z Chudoslavic na Litoměřicku, kteří ji také u sebe ubytovali. Měla v pořádku povolení i vízum. Po dvou dnech ale zmizela, od té doby ji nikdo neviděl.

Její poslední pohyb zachytila bezpečnostní kamera na jednom z domů v Chudoslavicích dopoledne 4. května. Na zhruba 50vteřinovém záběru je vidět, jak žena vychází z rozestaveného domu a prochází přímo pod kamerou. Pak jí zřejmě zazvoní mobil, který si nese v pravé ruce. Pohlédne na displej a pak hovor přijme.

Telefonuje za chůze, gestikuluje přitom rukama, pak se s mobilem stále u ucha z dosahu kamery vzdálí a už se nevrátí. Policisté po ní hned následující den vyhlásili pátrání. „Veškeré kroky vedoucí k vypátrání pohřešované byly dosud negativní. Není vyloučeno, že se mohla stát obětí trestného činu,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová. Dodala, že policisté proto prosí o pomoc při pátrání po ní veřejnost.

Nemluví česky

Pohřešovaná žena tmavé pleti je 160 až 165 cm vysoká, má podsaditou postavu a černé rovné vlasy, které nosí svázané do culíku. V době odchodu byla oblečena do šedého trika a modrofialové vesty, modrých riflí a na nohou měla černé kotníčkové boty. Nemluví česky, jen francouzsky a částečně anglicky.

Afričanka zmizela na Litoměřicku, pátrání po ní bylo zatím bezúspěšné. Afričanka zmizela na Litoměřicku, pátrání po ní bylo zatím bezúspěšné. | Policie ČR

proste_obcan ( 23. května 2017 22:18 )

Boha... zmizela do říše za svýma, škoda plýtvat na hledání české peníze.

zdenekk- ( 23. května 2017 18:32 )

Chcipni černá tlamo!

mrkevmrkev ( 23. května 2017 16:34 )

Možná je již v Německu. A co v Litoměřicích bude dělat, když neumí česky? Nebyla ubytována u soukromníka, který za ni pobíral od státu tučnou odměnu? Nemůžeme potom říkat, že to je plnění kvót, když tady uprchlíci nejsou. Ale když si je vezme někdo k sobě, jako na pozvání, tak to je jiná. I takhle se to dá zakamuflovat. Takže Sobotka vlastně mluví pravdu.

milda47 ( 23. května 2017 15:35 )

chce to jen číst celý článek a potom ze sebe nebudeš dělat vola,černý a slimáky taky tady nechci i když jsou tu legálně

ljubaa ( 23. května 2017 15:29 )

V Litoměřicích moc Romáků není, to není Most...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání